Ολλανδία: Βροχές στα Βόρεια – Σεπτέμβριος ο θερμότερος μήνας

Ολλανδία-Καιρός-Βροχή

Η βροχή που πέφτει σήμερα στο νότιο τμήμα στην Ολλανδία, από αύριο θα κινηθεί προς τα βόρεια με αποτέλεσμα μέσα στο Σαββατοκύριακο να σημειωθούν καταιγίδες, με κάποιες στιγμές ηλιοφάνειας. 

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου στον βορρά, ενώ μικρή αλλαγή αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, όπως ανέφερε η Μετεωρολογική Υπηρεσία (KNMI)

Οι πιο δυνατές σε ένταση βροχές, αναμένονται την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ η μακροπρόθεση πρόβλεψη της KNMI αναφέρει ότι στα ίδια φαινόμενα θα κινηθούμε πάνω – κάτω και την επόμενη εβδομάδα μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο ενώ αργότερα μέσα στο μήνα αναμένεται μια περίοδος ηλιοφάνειας. 

σεμινάριο-ψυχολογία

Στο μεταξύ ο Σεπτέμβριος έφερε νέα ρεκόρ θερμοκρασίας ειδικότερα στις 15 του μήνα όταν το θερμόμετρο έδειξε 35,1 βαθμούς Κελσίου. Με μέση θερμοκρασία 15,2 βαθμούς Κελσίου, ο Σεπτέμβρης ήταν θερμότερος από τα συνηθισμένα φτάνοντας για 16 φορές τους 20 βαθμούς Κελσίου. Συνολικά οι ώρες της ηλιοφάνειας ήταν 201 σε σύγκριση με τις 143 που σημειώθηκαν πριν από ένα χρόνο

μάσκες-βέλγιο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks