[Βέλγιο] Καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά

kids

Μπορεί το σχολείο να κλείνει για καλοκαίρι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η διασκέδαση και η μάθηση πρέπει να σταματούν για τους μικρούς μας φίλους. Πάμε να δούμε μερικές παιδικές κατασκηνώσεις που θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν/ενισχύσουν ορισμένες ικανότητες.

Γλωσσικές κατασκηνώσεις και θερινά σχολεία

Το Summer Camp Skiten, που βρίσκεται στο κάστρο του Emines στο Βέλγιο, ειδικεύεται στη δημιουργία ενός “διεθνούς κόσμου”, στον οποίο τα παιδιά μιλούν μια νέα γλώσσα για δύο ώρες την ημέρα, στο πλαίσιο διαφόρων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του τένις, της μαγειρικής, του αθλητισμού και των καλλιτεχνικών. Υπάρχουν κατασκηνώσεις για παιδιά 7-10 και 11-15 ετών.

Αρκετά θερινά σχολεία διαθέτουν γλωσσικές κατασκηνώσεις και δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 3-16 ετών. Πολλοί εστιάζουν στο γλωσσικό στοιχείο, με στόχο τα παιδιά να αποκτήσουν γερές γλωσσικές βάσεις. Μπορούν να μάθουν μία γλώσσα μέσα από δραστηριότητες, όπως γιόγκα, αναρρίχηση και τένις, αξιοποιώντας τις εγκαταστάσεις του θερινού σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Βέλγιο: Πως να εγγράψετε το παιδί σας στον παιδικό σταθμό

Το εκπαιδευτικό σύστημα στο Βέλγιο

Το Εντατικό Πρόγραμμα Γαλλικών του CERAN για παιδιά και εφήβους (από 9 έως 17 ετών) προσφέρει ένα εντατικό πρόγραμμα γλωσσικών μαθημάτων, με δραστηριότητες και ελεύθερης έκφρασης μέσα από παιχνίδια και τραγούδια. Οι γλώσσες που προσφέρονται είναι: Ολλανδικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Το ISB προσφέρει θεατρική κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας 7-14 ετών. Είναι ένα πενθήμερο πρόγραμμα στα αγγλικά που καλύπτει τον αυτοσχεδιασμό, και την τέχνη της αφήγησης ιστοριών μέσω της υποκριτικής.

Αθλητικές καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στο Βέλγιο

Ένας συνδυασμός αθλητισμού με τη γλώσσα: Το Εντατικό Γαλλικό Πρόγραμμα του CERAN για παιδιά και εφήβους (9-17 ετών) προσφέρει δραστηριότητες, όπως: Τένις, γκολφ και ιππασία στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά. Προσφέρονται επίσης ατομικά και ομαδικά προγράμματα, ανάλογα με την προτίμηση και τη διάρκεια διαμονής του κάθε παιδιού.

Το ISB προσφέρει πενθήμερες αθλητικές κατασκηνώσεις, συμπεριλαμβανομένου του μπάσκετ, του βόλεϊ και του ποδοσφαίρου, για αθλητές ηλικίας 11-18 ετών. Συνεργάζονται με εξωτερικούς οργανισμούς για να δώσουν στους νέους αθλητές την ευκαιρία να βελτιώσουν πραγματικά τις ικανότητές τους.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?