Καλώς Ήρθατε στο SuperGreeks Marketplace!

supergreeksmarketplace

Οι SuperGreeks σας καλωσορίζουν στο SuperGreeks Marketplace.

Για να μπείτε στο SGMP και να δείτε τα προιόντα από εδώ!

Τα ελληνικά προιόντα για τους Έλληνες του Εξωτερικού

Καθημερινά θα προστίθενται πολλά νέα ελληνικά προιόντα από τους Έλληνες προμηθευτές και παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τους Έλληνες που ζούνε στην Ε.Ε. – Φροντίσαμε για όλους τους Έλληνες του Εξωτερικού, ξεκινώντας με τους Έλληνες της Ολλανδίας, να εξασφαλίσουμε πληθώρα προϊόντων στις καλύτερες τιμές.

Το ελληνικό brand μόλις ξεκίνησε το ταξίδι του…

Στο marketplace όλων των Ελλήνων μπορείτε να βρείτε ήδη προιόντα πάσης φύσεως. Από τα προιόντα που νοσταλγούμε και μεγαλώσαμε μαζί τους, μέχρι τα premium τρόφιμα και ποτά και τα προιόντα ομορφιάς.

Ήδη στην ουρά περιμένουν για έγκριση 650 περισσότερα ελληνικά προιόντα από Έλληνες προμηθευτές, 4 υπηρεσίες και περίπου 5000 προιόντα που δεν είναι ελληνικά, αλλά θα εξυπηρετούν όλους τους Έλληνες του Εξωτερικού. Έχουμε φροντίσει σε συνεννόηση με τους προμηθευτές μας να έρθουν για το επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος του χρόνου προιόντα από τη μάνα Κρήτη, την Καλαμάτα και τη Μακεδονία. Να έρθουν προιόντα βιολογικά και vegan.

Τις επόμενες ημέρες θα είναι μαζί μας ακόμα 6 επαγγελματίες που απλά δεν πρόλαβαν να βάλουν τα προιόντα τους μέχρι το σημερινό μας ξεκίνημα. Συνομιλούμε επίσης με προμηθευτές που θέλουν βάλουν τα προιόντα τους με ρούχα, κεραμικά, κοσμήματα, είδη ομορφιάς, περισσότερα τρόφιμα και ποτά.

Για το Blog μας

Η συντακτική ομάδα του supergreeks.eu θα γράφει για το SuperGreeks Marketplace εβδομαδιαία άρθρα που θα αφορούν τη ζωή μας στο εξωτερικό. Ο SuperGreek θα επεμβαίνει πάντα σε αυτά τα άρθρα με τον δικό του μοναδικό τρόπο και θα μας γράφει από τη δική του οπτική ιστορίες από τη ζωή και κυρίως ιστορίες που αφορούν το ελληνικό προϊόν.

Βέλγιο και Γερμανία

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας από την Ολλανδία, αλλά σταδιακά από την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξουμε και το Βέλγιο. Σύντομα θα μπορείτε να προμηθευτείτε ελληνικά προιόντα.

Η επίσημη ημερομηνία έναρξης για το Βέλγιο είναι η 22η Οκτωβρίου και για τη Γερμανία η 24η Νοεμβρίου.

Τα Events

2 τα events που έχουμε για το επόμενο διάστημα. Το πρώτο meetup θα είναι κλειστό και θα αφορά μόνο τους επαγγελματίες και την οργάνωση του μεγάλου event που θα διοργανωθεί τον Νοέμβριο σε έναν καταπληκτικό χώρο στο Άμστερνταμ. Σε αυτό το event, αλλά και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν ο σκοπός θα είναι η ανάδειξη των ελληνικών brands που βρίσκονται στο SuperGreeks Marketplace, η προβολή και ανάδειξη των επαγγελματιών παραγωγών και προμηθευτών, η μεταλαμπάδευση των γνώσεων τους σε εσάς με τοποθετήσεις σε όμορφα θέματα που μας αφορούν όλους.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας με το SuperGreeks Marketplace σε μια μεγάλη έκθεση στην Ουτρέχτη που θα αφορά και το ελληνικό προϊόν. Μόλις οριστικοποιηθεί αυτή η συμμετοχή μας θα την ανακοινώσουμε από τα social media κανάλια μας και το blog μας.

Το ταξίδι λοιπόν ξεκινάει από σήμερα για το SuperGreeks Marketplace, τους Έλληνες του Εξωτερικού και θέλουμε να είστε μαζί σας. Αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια, το όνειρο των τελευταίων 3.5 ετών που μόλις έγινε πραγματικότητα!

*Όσοι θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μπορείτε να το κάνετε με email στο [email protected]

Το SuperGreeks Marketplace από την οπτική του SuperGreek

Ότι δεν έκανε κάνεις μέχρι σήμερα, μπορούμε να το κάνουμε εμείς μαζί σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Το ελληνικό brand έχει πλέον ένα αξιόλογο background στο επίπεδο της παραγωγής και σε συνδυασμό με την πάντα καρπερή ελληνική γη, το μόνο που χρειάζεται είναι η σωστή προβολή του και η αξία που του αναλογεί. 


Όλοι συμφωνούμε ότι πλέον έχουμε από τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο, αλλά αυτά αδικούνται διαχρονικά με τη μη-προβολή τους. 


Στο supergreeks πιστεύουμε ότι έχουν ωριμάσει αυτές οι συνθήκες για την ανάδειξη του ελληνικού brand στο εξωτερικό. 
Με τους Έλληνες παραγωγούς που πλέον κάνουν εξαιρετική δουλειά με τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, το μεράκι και τη σκληρή εργασία, τη συνεχή βελτίωση της παραγωγής. Με τους Έλληνες προμηθευτές στο εξωτερικό που με εξωστρέφεια και πνεύμα συνεργασίας φροντίζουν πλέον να φέρουν χιλιάδες ελληνικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, επιλέγοντας το κάθε προϊόν ξεχωριστά για να μπορέσει να εξυπηρετήσει κάθε άνθρωπο στον κόσμο που αγαπάει την ελληνική κουζίνα. Εμάς θα φροντίσουμε να βρίσκετε αυτά τα ελληνικά προιόντα εσείς και ο υπόλοιπος κόσμος στην Ευρώπη, δια μέσω SuperGreeks Marketplace

Εμείς θα φροντίσουμε επίσης να παρέχουμε μια όμορφη, έξυπνη και εξωστρεφή προβολή του ελληνικού προϊόντος, εσείς θα χρειαστεί να συμμετέχετε διαμοιράζοντας όλο αυτό το υλικό στον υπόλοιπο κόσμο.

Συμμετέχοντας με like, σχόλια και οποιαδήποτε μορφής αλληλεπίδραση με το εκάστοτε προϊόν. Για παράδειγμα, κάντε μας ταγκ στα στόρι σας μετά από κάθε παραγγελία, κάντε τους συνεργάτες μας. Με τη συμμετοχή σας γενικά και με τη δική μας εργασία που αφορά την προβολή μπορούμε πραγματικά για πρώτη φορά να αναδείξουμε το ελληνικό προϊόν στο εξωτερικό όπως του αρμόζει.  

Για την Ελλάδα

Η Ελλάδα για τους supergreeks είναι 3 πράματα, κυρίως. Οι άνθρωποι μας,τα τοπία μας και τα προϊόντα μας, δηλαδή η γη μας. Αυτό που μπορούμε να αναλάβουμε εμείς είναι να φροντίσουμε να μη μας λείπουν τα προιόντα μας από το εξωτερικό. 

Για το SuperGreeks 

0.40 από κάθε πώληση πηγαίνουν στο SupporT των SuperGreeks- είναι σημαντικό και εσείς που μέχρι σήμερα δεν αγοράζετε ελληνικά προιόντα να το κάνετε, γιατί πλέον έχουμε τις ίδιες και καλύτερες τιμές από τα SuperMarket στο εξωτερικό, έχουμε τεράστια γκάμα προϊόντων.  Με κάθε αγορά σου από το SuperGreeks Marketplace, συμβάλλεις στη συνέχιση των υπηρεσιών μας στο supergreeks.eu! Είναι γεγονός, είναι πραγματικότητα ότι το SuperGreeks στηρίζεται μόνο στο κοινό του. 

Καλό μας ταξίδι λοιπόν! 🙂

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks