Κίτρινος κωδικός- Ολλανδία: Αναμένονται ριπές ανέμων έως και 90 km/h στη Δυτική Ολλανδία σήμερα και αύριο

άνεμοι-ολλανδία-βέλγιο

Από το Μάρτιο και έπειτα τη φετινή χρονιά μας έκανε πολλές ηλιόλουστες ημέρες με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, όμως όλα δείχνουν ότι οδεύουμε πλέον για τα καλά στον χειμώνα, δια μέσω φθινοπωρινών αγέρηδων και βροχών!

Για σήμερα και για αύριο αναμένονται βροχές και θύελλες.

Το Μετεωρολογικό Ινστιτούτο KNMI εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους στη στα δυτικά της χώρας, από σήμερα το απόγευμα έως το Σάββατο.

Ο βορειοδυτικός άνεμος θα έχει ριπές έως και 90 χιλιόμετρα την ώρα, προειδοποίησε το KNMI. «Η κυκλοφορία και οι εξωτερικές δραστηριότητες ενδέχεται να παρεμποδιστούν. Ακολουθήστε τα δελτία καιρού και τις προειδοποιήσεις.”

Ο κίτρινος κωδικός ισχύει για τη Βόρεια Ολλανδία, την περιοχή της Θάλασσας Wadden, το Φρίσλαντ, το Χρόνινγκεν και το Φλέβολαντ από σήμερα το μεσημέρι έως το μεσημέρι του Σαββάτου. Σε Zuid-Holland και Zeeland, η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ στις 4:00 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 16 βαθμούς Κελσίου. Αέρας και βροχές λοιπόν με απότομη πτώση της θερμοκρασίας.

Από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το μετεωρολικό ινστιτούτο, η κατάσταση θα είναι καλύτερη και πάλι.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks