Ολλανδία: Η κυβέρνηση συζητά την πιθανή παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας

απαγόρευση-κυκλοφορίας-ολλανδία

Στην Ολλανδία υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία λήγει αύριο στις 4 και 30. Όλα δείχνουν ότι πάμε σε μια παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά μένει να δούμε αν όντως ισχύει αυτό και με ποιους όρους θα συμβεί – θα ισχύουν ακριβώς τα ίδια πράματα σχετικά με το ωράριο και τις εξαιρέσεις; Τα κόμματα VVD και CDA έχουν ταχθεί υπέρ της παράτασης απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ολλανδία. Αν το OMT δώσει συμβουλές για παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, μάλλον, το κοινοβούλιο θα ακολουθήσει τις συμβουλές αυτές.

Οι αρμόδιοι υπουργοί συζητάνε αυτή τη στιγμή στο υπουργείο γενικών υποθέσεων με τον επικεφαλή του RIVM, Jaap van Dissel. Αυτή η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για εχθές, αλλά ακυρώθηκε λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

Εάν το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας αποφασιστεί να παραταθεί, τότε, σύμφωνα με πηγές, δεν είναι βέβαιο ότι θα διεξαχθεί πρώτα κοινοβουλευτική συζήτηση. Εάν η συζήτηση μεταφερθεί στο κοινοβούλιο, αυτό πιθανότατα θα συμβεί αύριο. Φαίνεται ήδη να υπάρχει η πλειοψηφία του Σώματος υπέρ μιας παράτασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Η κυβέρνηση ανησυχεί πολύ για την εξάπλωση της βρετανικής μετάλλαξης του κορονοιού.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η γειτονική χώρα του Βελγίου έχει προχωρήσει σε περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Άλλες Ευρωπαϊκές χώρες προχωράνε επίσης σε χαλάρωση των μέτρων. Όλα είναι πραγματικά ανοιχτά, αν και μάλλον πάμε σε μια παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας – οι πιέσεις πάντως είναι πολλές από διαφορετικές μεριές. Μένει να τα δούμε όλα αυτά σύντομα…

Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσουμε άμεσα από το supergreeks.eu


Δείξτε μας αν αγαπάτε ❤️, ενθουσιάζεστε 😮 ή Likάρετε 👍 τα κουλουράκια μας!


Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks