Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν εντός της ημέρας για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό

12χρονη-βιασμος-κολωνός

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν εντός της ημέρας για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη, οι τραπεζικοί λογαριασμοί της συζύγου του Ηλία Μίχου, «άνοιξαν» στο πλαίσιο της κατεπείγουσας παραγγελίας του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης η μητέρα της 12χρονης η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση, παραμέλησης ανηλίκου και άλλων αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος.

«Μίλησε» το κινητό της 12χρονης – Οι διάλογοι στην εφαρμογή

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η σύλληψη της μητέρας ήταν θέμα χρόνου καθώς οι αρχές εντόπισαν πολλά «κενά» στη συμπεριφορά της, από τη στιγμή που έγινε η πρώτη καταγγελία για το βιασμό της κόρης της.

Τα ποσά που βρέθηκαν να πήγαιναν στον τραπεζικό της λογαριασμό, δεν θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν για τον καθαρισμό του καταστήματος του 53 χρόνου, καθώς τέτοιου είδους ποσά δίνονται στο χέρι του εργαζομένου.

Οι αρχές, έχουν μέσω του κινητού του παιδιού πρόσβαση στην διαδικτυακή εφαρμογή όπου φαίνεται ότι εκατοντάδες άτομα έμπαιναν για να κλείσουν ραντεβού με τη 12χρoνη. Βρήκαν μάλιστα ολόκληρους διαλόγους στους οποίους το κορίτσι εμφανιζόταν ως 16χρονη, όταν τη ρωτούσαν για την ηλικία της.

Οι διάλογοι κατέληγαν στο σημείο όπου θα την περίμενε ο βιαστής, όπως συμφωνούσαν από την αρχή, σε ένα σημείο πίσω από τον παλιό σταθμό των τρένων.

Όμως το παιδί είπε στις αρχές, ότι ποτέ δεν έκανε το ίδιο αυτούς τους διαλόγους, καθώς όλα τα χειριζόταν η μητέρα του. Τα νήματα αυτής της ανατριχιαστικής επιχείρησης φαίνεται πως κινούσαν η μητέρα της 12χρονης κ 53χρόνος που έχει συλληφθεί.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στις συνομιλίες καταγράφεται και το εμετικό παζάρι της ντροπής με διαλόγους για τις τιμές. Ψυχολόγοι του ανηλίκων που ξέρουν πως να ρωτούν τα ανήλικα θύματα τέτοιων υποθέσεων για τόσο σκληρά θέματα κατάφεραν να κάνουν τη 12χρονη να μιλήσει και διαπίστωσαν ότι απέφευγε να πει οτιδήποτε για τη μητέρα της. Τα ερωτήματα ήταν πια «βουνό» για τους χειριστές της υπόθεσης που καταλάβαιναν ότι η σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης ήταν σε γνώση της μητέρας της και όχι μόνο σε γνώση…

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης για ναρκωτικά

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο πατέρας της 12χρονη από τον Κολωνό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά την χθεσινή έρευνα στο σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks