Το υπουργικό συμβούλιο της Ολλανδίας θέλει να λανσάρει το νέο app για τον κορονοιό την 1η Σεπτεμβρίου

corona-app-ollandia

Η εφαρμογή για τον κορονοιό έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι προφανές από το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας στο Διαδίκτυο. Το υπουργικό συμβούλιο θέλει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή, που ονομάζεται CoronaMelder, για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού της κορώνας.

Σύμφωνα με τον Υπουργό De Jonge, μια εφαρμογή είναι μια χρήσιμη προσθήκη στην πηγή και στην έρευνα επαφών. Αυτή η έρευνα αποσκοπεί να ανακαλύψει ποιος ήταν κοντά σε έναν ασθενή και επομένως κινδυνεύει επίσης. Στην αρχή της πανδημίας του κορονοιού, μια τέτοια έρευνα κυκλοφόρησε γρήγορα λόγω του μεγάλου αριθμού περιπτώσεων ασθένειας, αλλά το προσωπικό δεν ήταν έτοιμο να ανταποκριθεί.

Η εφαρμογή θα δοκιμαστεί την επόμενη περίοδο, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.500 ατόμων στο Twente. Τόσο η Βουλή των Αντιπροσώπων όσο και η Γερουσία δεν έχουν ακόμη εγκρίνει την πρόταση της εφαρμογής.

Να επισημάνουμε επίσης ότι υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις για την εφαρμογή αυτών από μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της Ολλανδίας.

Πηγή: NOS

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks