Βέλγιο: 22% των νέων ασθενών από κορονοιό πιθανόν κόλλησε τον ιό ενώ βρισκότανε στο εξωτερικό

aerodromia-kleista-germania

Στη συνέντευξη Τύπου του Εθνικού Κέντρου Κρίσεων της Τετάρτης το πρωί, ο ιολόγος Steven Van Gucht είπε στους δημοσιογράφους ότι περισσότεροι από το ένα πέμπτο (22%) των νέων ασθενών από τον κορονοιό που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής αυτό το μήνα ήταν μεταξύ ατόμων που ήταν στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 14 ημερών. Ο καθηγητής Van Gucht λέει ότι είναι πιθανό ότι κόλλησαν τον κορονοιό ενώ βρίσκονταν στο εξωτερικό.

Ο καθηγητής Van Gucht είπε στους δημοσιογράφους ότι «βλέπουμε μια παρόμοια εικόνα σε και άλλες χώρες. Στην Ιταλία και τη Γερμανία έγινε το ίδιο – Ένα από τα 3 κρούσματα που βρέθηκε ήταν το προηγούμενο διάστημα σε μια άλλη χώρα. Στην Ολλανδία το ποσοστό είναι 24%.

Τα ταξίδια παραμένουν επικίνδυνα και είναι πολύ σημαντικό να σεβόμαστε τους κανόνες σχετικά με τα τεστ και την καραντίνα όταν επιστρέφουμε από μια πορτοκαλί ή κόκκινη ζώνη. Θα πρέπει επίσης να τηρείτε τους βασικούς κανόνες ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό. Να είστε προσεκτικοί κατά τις γιορτές, αλλά και κατά την επίσκεψη στην οικογένεια σας».

Ελληνικά προϊόντα online. Αποστολές στο Βέλγιο!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks