Ολλανδία:Αναλυτικά ότι έχει προκύψει από τη συνέντευξη τύπου – Ανοίγουν τα πάντα σε 3 βήματα

κορωνοιός-ολλανδία

Διαβάστε στο supergreeks.eu και στην ελληνική γλώσσα ότι έχει προκύψει από τη συνέντευξη τύπου του υπουργού υγείας, Κάουπερς. Ανοίγουν τα πάντα στην Ολλανδία σε 3 βήματα!

*Σε αυτό το άρθρο δε συμπεριλαμβάνεται ότι έχει ειπωθεί από τον υπουργό υγείας στις πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού παραμένει υψηλός, πολλοί άνθρωποι βρίσκονται ακόμα καραντίνα στο σπίτι. Παρά τα υψηλά ποσοστά μόλυνσης, ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία παραμένει σταθερός. 

Είμαστε πιο ανθεκτικοί στον ιό, χάρη στους εμβολιασμούς και τα ενισχυτικά εμβόλια και τη συσσωρευμένη ανοσία. Έτσι η Ολλανδία θα ανοίγει ξανά! Όχι με μία κίνηση, αλλά σε 3 βήματα.

Βήμα 1: Άμεσα

Η συμβουλή να μην δεχόμαστε περισσότερα από 4 άτομα στο σπίτι λήγει αμέσως. Η συμβουλή να εργάζεστε από το σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο αλλάζει επίσης σε: εργασία στο γραφείο το πολύ για το ήμισυ του χρόνου εργασίας.

Έλα στην παρέα μας και δια μέσω Newsletter

Βήμα 2: 18 Φεβρουαρίου

Από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου όλα οι επιχειρήσεις της χώρας μπορούν να ανοίξουν ξανά έως τη 1 π.μ. Το εισιτήριο κορωνοϊού (3G) θα παραμείνει σε ισχύ έως τις 25 Φεβρουαρίου σε όλες τις τοποθεσίες όπου πρέπει ήδη να το δείξει κάποιος. Για παράδειγμα, στον κλάδο της εστίασης, σε κινηματογράφους, μουσεία και θέατρα και σε επαγγελματικούς αθλητικούς αγώνες. 

Σε όλες αυτές τις τοποθεσίες, δεν είναι πλέον υποχρεωτική η μάσκα και η τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου. Δεν υπάρχει πλέον όριο στους επισκέπτες. 

Σε τοποθεσίες με περισσότερα από 500 άτομα σε εσωτερικούς χώρους, η μόνιμη θέση και η χρήση μάσκας κατά τη μετακίνηση είναι ακόμα υποχρεωτική. Η συμβουλή καραντίνας μετά από θετικό τεστ συντομεύεται σε 5 ημέρες, υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος δεν έχει συμπτώματα για 24 ώρες.

supergreeks
Συμμετέχουμε στο SuperGreeks με κάθε τρόπο- Το SuperGreeks στηρί #BeSuperGreek

Βήμα 3: 25 Φεβρουαρίου

Το τελευταίο και πιο μεγάλο βήμα είναι προγραμματισμένο για τις 25 Φλεβάρη.

Στη συνέχεια, θα ισχύουν ξανά οι κανονικές ώρες λειτουργίας για όλες τις επιχειρήσεις και το εισιτήριο κορωνοϊού (3G) σε τοποθεσίες όπου βρίσκονται λιγότερα από 500 άτομα δεν θα είναι απαραίτητο. Οι αποστάσεις του 1.5 μέτρου, η μάσκα στην εστίαση, στην εκπαίδευση ή στα καταστήματα δεν είναι απαραίτητα. 

Μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά, ντισκοτέκ, φεστιβάλ και πάσης φύσεως εκδηλώσεις ανοίγουν επ’ αορίστον. Όσα από αυτά συγκεντρώνουν περισσότερα από πεντακόσια άτομα θα πρέπει να δείξει κάποιος αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης – δεν ισχύει το ίδιο για εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια που θα βρίσκεται πολύς κόσμος.

 

Στις 15 Μαρτίου, το υπουργικό συμβούλιο θα αξιολογήσει, μεταξύ άλλων, την υποχρέωση της μάσκας που εξακολουθεί να ισχύει στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τον υποχρεωτικό έλεγχο πρόσβασης (1G) και τις συμβουλές για εργασία από το σπίτι.

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη.

Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Ideal, Bancontact, SOFORT, πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

Amount

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks