Κάθε χρόνο και περισσότερα πυροτεχνήματα στην Ολλανδία…

purotexnimata-ollandia-kostos

Οι άνθρωποι στις Κάτω Χώρες δαπάνησαν συνολικά 70 εκατομμύρια ευρώ για τα πυροτεχνήματα αυτό το νέο έτος, 2 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από τα προηγούμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με την αντίστοιχη Ολλανδική Ένωση.

Λες και δε το καταλάβαμε… Κανονικός πόλεμος γίνεται κάθε χρόνο σε όλες τις μεγάλες πόλεις τις Ολλανδίας για τουλάχιστον 12 ώρες !

Υπερθέαμα; ναι. Γουστάρουμε τη στιγμή που γίνεται; ναι. Μία φάση της στιγμής; Ναι. Είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ ; Ναι.

Τα δικά σας σχόλια…

via GIPHY

Για μια στιγμή και μόνο…

Παρακάτω ένα άρθρο του Άντονι Γκράμσι από την πρωτοχρονιά του 1916:

Γι’ αυτό, μισώ την πρωτοχρονιά. Θέλω κάθε πρωινό νά ‘ναι για μένα και μια πρωτοχρονιά. Κάθε μέρα θέλω να κάνω κι έναν προσωπικό απολογισμό, και να ανανεώνομαι κάθε μέρα. Καμιά μέρα καθορισμένη εκ των προτέρων για ανάπαυση. Τις παύσεις μου εγώ τις επιλέγω, όταν αισθάνομαι μεθυσμένος από έντονη ζωή και θέλω να κάνω μια βουτιά στη ζωικότητα για να αντλήσω από κει καινούρια δύναμη.    

Καμιά πνευματική αγκίστρωση. Κάθε ώρα της ζωής μου θά΄ θελα να είναι νέα, παρότι συνδεδεμένη με τις περασμένες. Καμία μέρα ξεφαντώματος με συλλογικές  στιχοπλοκές, που τις ανταλλάσσω με ξένους που δεν με ενδιαφέρουν. Επειδή ξεφάντωναν οι πρόγονοι των προγόνων μας κτλ πρέπει κι εμείς να αισθανόμαστε την ανάγκη του ξεφαντώματος. Όλα αυτά μου φέρνουν αναγούλα.

Τροφή για σκέψη για #SuperGreeks… Τίποτα περισσότερο…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks