Που βρίσκουμε κουραμπιέδες / μελομακάρονα σε Ολλανδία & Βέλγιο

Όσοι ζούμε στο Benelux και θα μείνουμε εδώ για τις ημέρες των Χριστουγέννων, σίγουρα θα έχουμε πεθυμήσει τα αγαπημένα μας μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Θυμάμαι από μικρό να φτιάχνει η θεία και μάνα μου και να ανυπομονώ να τα φάω όλα. Όχι ένα -δύο . Πότε δεν έφταναν. Όλα μονομιάς αν ήταν δυνατόν! ΧοΧοΧο

Για πάμε να δούμε ποιοι SuperGreeks σε Ολλανδία και Βέλγιο έχουν μελομακάρονα.

Βέλγιο

Λιέγη

Μedi Delices: Βρίσκουμε ότι μπορείς να φανταστείς από ελληνικά προϊόντα. Από ποιοτικά μεζεκλίκια μέχρι φραπεδο-φρεντάκια. Ε! Για τα Χριστούγεννα λοιπόν βρίσκουμε και κουραμπιέδες , μελομακάρονα και όλες αυτές τις απίστευτες Χριστουγεννιάτικες γεύσεις.

Ολλανδία

Griekse Lekkernijnen: Catering στην Ολλανδία με τα καλύτερα των feedback για την ποιοτική του κουζίνα. Η κα Πηνελόπη κάθε Χριστούγεννα μας κάνει κουραμπιέδες, μελομακάρονα κλασσικά, αλλά και μελομακάρονα με σοκολάτα.

Χάγη

Menny’s Kitchen: Δοκιμάσαμε ήδη τους κουραμπιέδες και κοντέψαμε να κλάψουμε από συγκίνηση. Σε επόμενη επίσκεψη μας στη Χάγη , αν προλάβουμε τα Χριστούγεννα θα δοκιμάσουμε και τα μελομακάρονα, αλλά μπορούμε από τώρα να φανταστούμε τη γεύση τους κρίνοντας βέβαια και από τους κουραμπιέδες που ήδη φάγαμε.

Amsterdam

Olivity: Σταθερή αξία. Η κα Κατερίνα ξέρει σίγουρα να μαγειρεύει καλά. Το χει ρε παιδί μου και αυτό φαίνεται και από το ότι τη διαχρονική αξία του μαγαζιού στο Άμστερνταμ. Ε! Αυτή την εποχή βρίσκουμε και εδώ κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Σίγουρα, champions league επίπεδο.

Ela Tratairie: Έχει μελομακάρονα και τσουρέκια από Τερκενλή. Δεν περιγράφω άλλο… Πάω από εκεί…

Leiden

P__D : Το έχουμε μάθει πλέον. Δοκιμάζοντας πολλά από τα προϊόντα του καταστήματος μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την ποιότητα τους. Κάθε χρόνο και σε αυτό το μαγαζί έχουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Τρέχουμε!

Γλυκά πράματα είναι αυτά … Όμορφα..

2 responses to “Που βρίσκουμε κουραμπιέδες / μελομακάρονα σε Ολλανδία & Βέλγιο”

 1. bale kai ton kyrie Kosta me thn gynaika tou Het Griekse Huis in Tilburg
  Kaln poiotita kai kalo servis

  Kala xristougenna se olous tous Ellhnes

  • Καλησπέρα Αντριάννα,

   Θα πρέπει να επικοινωνήσει το Het Griekse Huis με το #SuperGreeks και έπειτα εμείς με μεγάλη χαρά θα τους προσθέσουμε 🙂

   Με εκτίμηση
   Η ομάδα του SuperGreeks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks