Ένα κουτάβι στο Βέλγιο κατέστρεψε φάκελο με 2000 ευρώ

σκυλί -βέλγιο

Ένας Βέλγος ιδιοκτήτης σκύλου έπαθε το σοκ της ζωής του όταν το οκτώ μηνών Golden Retriever του κατέστρεψε έναν φάκελο που περιείχε χαρτονομίσματα των 2.000 ευρώ, αναφέρει το RTL.

Η Σάλι, η οποία πήγαινε σε εκπαιδευτή ειδικά για να περιορίσει την τάση της να μασάει τα πάντα, είχε μείνει μόνη της για δύο ώρες ενώ ο ιδιοκτήτης της Γκριγκόρι εργαζόταν στο γκαράζ του – Όταν επέστρεψε μέσα ο Γκρέγκορι, βρήκε τα χαρτονομίσματα σκορπισμένα στο πάτωμα της κουζίνας μασημένα και κατεστραμένα.

Τα χρήματα προορίζονταν για τη δόση του αυτοκινήτου.

1100 ευρώ καταστράφηκαν, αλλά ο Gregory δεν ήταν θυμωμένος με τη Sally. Το λάθος παραδέχτηκε ότι ήταν δικό του.

Επικοινώνησε, λοιπόν, ο Γκρέγκορι με την τράπεζα για να αναφέρει αυτό που του είχε μόλις συμβεί. Στο Βέλγιο υπάρχει αρμόδιο τμήμα για παρόμοιους σκοπούς στις Βρυξέλλες.

Στο Βέλγιο, μόνο η Εθνική Τράπεζα μπορεί να πραγματοποιήσει μια τέτοια άμεση ανταλλαγή χρημάτων, υπό προϋποθέσεις. “Πρώτον, η φθορά του χαρτονομίσματος πρέπει να είναι ακούσια”, είπε εκπρόσωπος της τράπεζας. “Στη συνέχεια, είναι επίσης απαραίτητο να υπάρχει περισσότερο από το 50% του χαρτονομίσματος. Αυτό το κριτήριο είναι πολύ σημαντικό γιατί διαφορετικά το άτομο θα μπορούσε να έρθει και να ανταλλάξει το κατεστραμμένο χαρτονόμισμα του δύο φορές».

Επειδή ήταν αρκετά κατεστραμμένα τα χρήματα ο έλεγχος διήρκησε 10 ημέρες. Πήρε ολόκληρο το ποσό τελικά ο Γκρέγκορι.

O έλεγχος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυστηρός γιατί αυτό είναι ένα κλασσικό τρίκ για κάποιους που θέλουν να κάνουν ξέπλυμα χρήματος.

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks