Πρώτα πλάνα από λύκο σε δάσος της Ολλανδίας

λύκος-ολλανδία

Ο οργανισμός διατήρησης της φύσης Natuurmonumenten έχει καταγράψει μοναδικά πλάνα με το κυνήγι ενός λύκου, να πίνει νερό, να κάνει βόλτες και να έρχεται σε μία παρά λίγο σύγκρουση με ένα ελάφι.

Από τον Μάιο στο δάσος του Veluwe στην Ολλανδία από τα περιττώματα και τις πατούσες εντοπίστηκε η παρουσία ενός λύκου.Εγκαταστάθηκαν κάμερες σε διάφορα μέρη στο δάσος και ο λύκος έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Ιούνιο.

«Λατρεύω την εικόνα του αρσενικού ελαφιού που αντιμετωπίζει τον λύκο. Φαίνεται να λέει «Είμαι μεγαλύτερος και ισχυρότερος από εσένα, δεν με φοβάσαι», είπε ο πρωιστάμενος του Natuurmonumenten Theunissen στο NOS.

Το DNA από τα περιττώματα εξετάζεται επί του παρόντος για να διαπιστωθεί εάν ο λύκος είναι από τους άλλους λύκους που ήδη κατοικούσαν στο νότιο μέρος του δάσους ή μια νέα παρουσία του δάσους.

Το Veluwe και για το οποίο θα έχουμε άρθρο / αφιέρωμα το επόμενα διάστημα είναι ένα δάσος στην Κεντρική Ολλανδία, με παρουσία πολλών άγριων ζώων, σε μια καταπληκτική έκταση με δέντρα και φυτά πολλών ειδών. Δραστηριότητες επίσης πολλές.

Οι πεζοπόροι και ποδηλάτες της περιοχής δεν χρειάζεται να αποφύγουν την περιοχή σύμφωνα με τους ειδικούς. Η συμβουλή του Theunissen είναι οι άνθρωποι να αναγνωρίζουμε τη δύναμη του λύκου και τη θέση μας…

Η επιστροφή του λύκου στις Κάτω Χώρες έφερε και αντιδράσεις μιας και αυτοί εμπλέκονται με πολλές επιθέσεις που έχουν γίνει σε πρόβατα και νεαρά μοσχάρια highland.

πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks