[Ανακοίνωση] Το νέο project των SuperGreeks- To “SuperGreeks Marketplace”

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο μας προτζεκτ, το “SuperGreeks Marketplace“. Από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσουν να γεμίζουν τα διαδικτυακά μας ράφια με ελληνικά προϊόντα αλλά και υπηρεσίες Ελλήνων επιχειρηματιών και δημιουργών και πολύ σύντομα θα είναι στην διάθεση σας. 


Τί είναι το“SuperGreeks Marketplace”

Τις απαιτήσεις και προσδοκίες της “νέας πραγματικότητας” το SuperGreeks αποφάσισε να τις αντιμετωπίσει με εξωστρέφεια και καινοτομία, με μια νέα ιδέα και ένα καινούργιο project, το SuperGreeks Marketplace. To SuperGreeks Marketplace είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα (e-multishop), μέσα στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν χιλιάδες ποιοτικά και εκλεκτά ελληνικά προϊόντα διαφόρων ειδών, κατανεμημένα ανά κατηγορίες, τιμή και χώρες διαθεσιμότητας. 

Ήδη στο SuperGreeks Marketplace γνωρίζουμε ότι θα βρίσκονται σπουδαία brands από την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ελλάδα και τη Γερμανία. Όραμα μας είναι σύντομα να έχουμε Έλληνες προμηθευτές από όλη την Ευρώπη.

Ο στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε τα προιόντα και τις υπηρεσίες των Ελλήνων επιχειρηματιών στους Έλληνες του Εξωτερικού, αλλά και τους Φιλέλληνες που αγαπάνε τα ελληνικά προιόντα και θα τους εξυπηρετούσαν οι υπηρεσίες μας.

Ο στόχος του εγχειρήματος αυτού είναι διπλός. Πρώτον, στοχεύουμε στην αρωγή της καλύτερης και ευκολότερης διοχέτευσης του ελληνικού προϊόντος στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ παράλληλα δίνουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να μπορούν από την άνεση του σπιτιού τους, με τη χρήση είτε του κινητού ή υπολογιστή/tablet τους, να περιηγηθούν στο ηλεκτρονικό μας πολυκατάστημα και να βρουν συγκεντρωμένα χιλιάδες ελληνικά προϊόντα διαφόρων κατηγοριών, με ένα ‘κλικ’. Θα μπορούν να πλοηγηθούν οι χρήστες και να ανακαλύπτουν προιόντα με φίλτρα όπως τα “πιο δημοφιλή”, τα “πιο φτηνά” κ.α.


Με άλλα λόγια, ένα e-shop, πολλά καταστήματα!

Στο SuperGreeks Marketplace θα βρίσκουμε πολλές προσφορές, όπως και προιόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στην άλλη όχθη θα μπορούμε να βρούμε στο SuperGreeks Marketplace premium προιόντα.

Η Ελλάδα στο σπίτι σου λοιπόν!#BeSuperGreek

Θέλεις να γίνεις συνεργάτης του SuperGreeks Marketplace;

Για να γίνεις συνεργάτης του SuperGreeks Marketplace θα πρέπει να είσαι μέλος του συνεργατικού, εμπορικού δικτύου του SuperGreeks – αν δεν έχεις ήδη κάνει την εγγραφή σου στο SuperGreeks μπορείς να το κάνεις στέλνοντας μας ένα μήνυμα στο [email protected] και να σε ενημερώσουμε περαιτέρω για τη διαδικασία.

Αν είσαι μέλος στο SuperGreeks θα έχεις ενημερωθεί έως την Τετάρτη για τη νέα μας υπηρεσία με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email).

Την Τετάρτη θα ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για το πως θα μπορούσαν να συμμετέχουν στους SuperGreeks οι προμηθευτές, ποια τα οφέλη, τη διαδικασία, τεχνικές λεπτομέρειες και άλλα περισσότερα.

Online

Ήδη έχουμε συμφωνήσει με αρκετές επιχειρήσεις και από σήμερα θα ξεκινήσουν αυτές να προσθέτουν προιόντα στη νέα μας πλατφόρμα. Το επόμενο διάστημα εμείς θα σας παρουσιάζουμε από τα social media κανάλια μας, τους προμηθευτές που θα βρίσκονται στην πλατφόρμα μας και κάποια από τα προιόντα τους.

Online θα είμαστε τον Ιούλιο και όταν θα έχει περαστεί ο μεγαλύτερος όγκος των ελληνικών προϊόντων.

Άλλα προιόντα

Το online κατάστημα των Ελλήνων του Εξωτερικού δε θα έχει μόνο ελληνικά προιόντα, αλλά και χιλιάδες άλλα προιόντα που θα εξυπηρετούν τους Έλληνες του Εξωτερικού.

Τα social media του “SuperGreeks Marketplace”

👍 στη σελίδα του SuperGreeks Marketplace στο Facebook

Follow, το προφίλ του SuperGreeks Marketplace στο Instagram

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks