Μάρτιος με ήλιο :) σε Βέλγιο και Ολλανδία

καιρός-άνοιξη

Ήρθε η Άνοιξη;

Απ’ ότι φαίνεται, ναι, ήρθε!

Από το ΣΚ ήδη απολαμβάνουμε τον ήλιο και γεμίζουμε με βιταμίνη D που τόσο έχουμε ανάγκη!

Επιτέλους!

Έπειτα από έναν όχι τόσο βαρύ χειμώνα (δεν χιόνισε καν), αλλά με πολλές βροχές και τρομερούς αγέρηδες, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον ήλιο. Λέτε ;

Να το δω και να μην το πιστέψω!

Όντως ρε παιδιά;

Αυτή την εβδομάδα οι θερμοκρασίες έχουν είναι δύο με τρεις βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή του χρόνου και η άνοιξη ξεκινά με άφθονη ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου!

Ναιιιι!

Βέβαια, Benelux είσαι και γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι. Σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα έχει ηλιόλουστες μέρες και σίγουρα θα είμαστε έξω όσο περισσότερο μπορούμε.

Μακάρι να ανθίσουν τα λουλούδια άμεσα 🙂

[UPDATE] 21/3/21

Οι προβλέψεις των μετεωρολογικών μέσων έχουν πέσει μέσα και ήδη εδώ και 20+ μέρες απολαμβάνουμε ηλιόλουστες ημέρες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα πάμε έτσι και με ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες!

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη.

Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Amount

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks