Η Ολλανδική κυβέρνηση για τις μάσκες προσώπου

maskes-ollandia-pandimia

Η ολλανδική κυβέρνηση θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες εάν η χρήση μάσκας μπορεί ή πρέπει να επεκταθεί πέρα ​​από τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μάρκ Ρούτ σε σύντομη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το απόγευμα.

“Θα αποφασίσουμε για τις μάσκες το συντομότερο δυνατόν”, δήλωσε ο Rutte. «Εξετάζουμε τη χρήση μάσκας προσώπου στις δημόσιες συγκοινωνίες και από κομμωτές, αλλά το ζήτημα πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά»

Οι Κάτω Χώρες έχουν μέχρι στιγμής αντισταθεί στις εκκλήσεις για υποχρεωτική χρήση μάσκας, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στους εργαζομένους στην υγειονομική περίθαλψη όταν ο προστατευτικός εξοπλισμός εκεί είναι ανεπαρκής.

Το ELLINIKO – THE ALL DAY GREEK
στο Ρότερνταμ ξεkινάει delivery μέσω thuisbezorgd. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο SuperGreeks.

Ο υπουργός Υγείας Hugo de Jonge είπε σε δημοσιογράφους ότι έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε και να έχουμε επάρκεια στις μάσκες . “Αλλά αυτό γιατί τις χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τις συστάσεις του ινστιτούτου δημόσιας υγείας”, είπε. «Η υγειονομική περίθαλψη πρέπει πάντα να έχει προτεραιότητα». Ερωτηθείς για τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι αξιωματούχοι αγνοούν τους ειδικούς για να αγοράσουν περισσότερες μάσκες, ο De Jonge είπε ότι οι προτάσεις εξετάζονται πάντα.

“Αλλά μερικές φορές οι μάσκες δεν πληρούν τα πρότυπα, ή πωλούνται σε γελοίες τιμές”, δήλωσε ο Ντε Γιόνγκ. «Η αγορά με τις μάσκες είναι μια αγορά που έχει τρελαθεί».

Πηγή

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

Κάθε απόγευμα θα σου στέλνουμε σε ένα email πληροφορίες για τον COVID-19,την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks