Πώς μπορώ να μάθω Γερμανικά;

danke-german

Περίπου 100 εκατομμύρια Ευρωπαίοι μιλούν γερμανικά ως μητρική τους γλώσσα, καθιστώντας τη δεύτερη μετά από τα ρωσικά ως η κυρίαρχη μητρική γλώσσα της Ευρώπης. Είναι επίσης επίσημη γλώσσα επτά χωρών. Με περίπου 200 εκατομμύρια Γερμανούς ομιλητές σε όλο τον κόσμο, είναι μία από τις υπέροχες γλώσσες του κόσμου.

Μάθετε Γερμανικά πριν μετακομίσετε στη Γερμανία

Εάν έχετε χρόνο, θα ήταν πολύ πρακτικό να ασχοληθείτε με τη γλώσσα πριν από τη μετεγκατάστασή σας. Θα σας βοηθήσει πάρα πολύ με τα απλά, καθημερινά καθήκοντα κατά την άφιξή σας, την αναζήτηση σπιτιού, το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, τη δημιουργία υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, ακόμη και την αναζήτηση εργασίας.

Παρόμοια άρθρα

Οδηγός: Ενοικίαση σπιτιού στο Βερολίνο

Λειψία: 5 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε

Γερμανία: Όσα θέλετε να ξέρετε για τα σούπερ μάρκετ

Διεθνή σχολεία γερμανικής γλώσσας

Το διαδίκτυο είναι ένα δημοφιλές μέρος για να βρείτε χρήσιμες λέξεις και φράσεις. Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα από τα βασικά, μπορείτε να δείτε τα εξής:

-Το Goethe-Institut: Προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει είναι η παγκόσμια παρουσία και το κύρος του (150 τοποθεσίες σε 98 χώρες)

-Σχολεία: Οι Συνεργάτες για το Μέλλον (PASCH) είναι μέρος του παγκόσμιου δικτύου περισσότερων από 2.000 σχολείων

Εκμάθηση Γερμανικών από διαδίκτυο

Οι επιλογές για εκμάθηση της γερμανικής μέσω διαδικτύου είναι τεράστιες. Μερικές λύσεις είναι οι εξής:

-Goethe-Institut : Προωθεί τη μελέτη των γερμανικών στο εξωτερικό και είναι ηγέτης στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε πολλές επιλογές, όπως μαθήματα για καθημερινή χρήση, για αναψυχή, ή εκείνα που είναι πιο κατάλληλα για επαγγελματίες ή φοιτητές.

Deutsche Welle : Προσφέρει ένα δωρεάν μάθημα γερμανικών που αναπτύχθηκε από το εθνικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο. Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε υλικό προσαρμοσμένο στο επίπεδο γλωσσομάθειάς τους, από αρχάριοι έως όσους προχωρημένοι.

Deutsch-Uni online : Παρέχονται διαδικτυακά, ολοκληρωμένα μαθήματα γερμανικών, συμπεριλαμβανομένων βασικών, ενδιάμεσων και προχωρημένων επιπέδων στη γλώσσα.

Lingoda: Τα ιδιωτικά και ομαδικά μαθήματά τους είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο και προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε μαθητή, παρέχοντας μέγιστη ευελιξία, καθώς και επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς και τους συμβούλους γλωσσών να συνεργάζονται στενά με κάθε μαθητή.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?