Γερμανία-Κορονοιός: Νέα μέτρα για τον κορονοιό θα εισαχθούν στη Γερμανία εάν δεν σταματήσει η αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων, δήλωσε η Μέρκελ

γερμανία-κορονοιός

Νέα μέτρα για τον κορονοιό θα εισαχθούν στη Γερμανία εάν δεν σταματήσει η αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων. Διαβάστε τη σημερινή μας ενημέρωση για τον κορονοιό από την Γερμανία, εδώ.

Η καγκελάριος Μέρκελ το είπε αυτό μετά από διαβούλευση με τους δημάρχους έντεκα μεγάλων πόλεων της Γερμανίας. Σκέφτεται, για παράδειγμα, αυστηρότερους κανόνες για τη χρήση μάσκας, τον περιορισμό της πώλησης αλκοόλ ή τους περιορισμούς των συναντήσεων.

Στη Γερμανία υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων κορονοιού. Σήμερα, το γερμανικό ινστιτούτο υγείας ανέφερε περισσότερες από 4.000 νέες λοιμώξεις για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Ειδικά σε πόλεις όπως το Βερολίνο και η Φρανκφούρτη, ο αριθμός των λοιμώξεων αυξάνεται ραγδαία. 

Η Μέρκελ πιστεύει ότι είναι ακόμη δυνατό να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία στη Γερμανία. Η προτεραιότητά της, λέει, είναι να διατηρήσει την οικονομία ανοιχτή – δηλαδή να παραμείνουν ανοιχτές οι επιχειρήσεις. Η Καγκελάριος ελπίζει επίσης ότι δεν θα κλείσουν τα σύνορα αυτή τη φορά.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks