Ολλανδία: Από σήμερα ξεκινάει μία ώρα αργότερα η απαγόρευση κυκλοφορίας

lockdown-maskes

Από την Τετάρτη το απόγευμα, η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ολλανδία θα ξεκινάει μια ώρα αργότερα. Καθώς η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός βελτιώνεται, η κυβέρνηση συμφώνησε να δώσει στους πολίτες της Ολλανδίας μία επιπλέον ώρα, για να βγαίνουν έξω.

Από σήμερα λοιπόν, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει από 22:00 και λήγει στις 4:30 π.μ. Τα καταστήματα take-away μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:45. Τα υπόλοιπα μέτρα απαγόρευσης παραμένουν ως έχουν. (Τα καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά)

Υπενθυμίζεται, ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ολλανδία στις 23 Ιανουαρίου. Σκοπός είναι οι λιγότερες κοινωνικές επαφές, ούτως ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Επιπλέον, όσοι παραβιάσουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας θα τους επιβληθεί το πρόστιμο των 95 ευρώ. Η αστυνομία εξέδωσε σχεδόν 6.500 τέτοια πρόστιμα την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρόμοια άρθρα

Ολλανδία: Bibian Mentel – Η «χρυσή» πρωταθλήτρια των Παραολυμπιακών Αγώνων «έφυγε» από καρκίνο στα 48 της.

Nέα ταξιδιωτική οδηγία προς Ολλανδία

Aναλυτικά ό,τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Ολλανδίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Τα υπόλοιπα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι σε ισχύ έως τις 20 Απριλίου, ενώ η επόμενη συνέντευξη Τύπου για την πανδημία του κορωνοϊού έχει προγραμματιστεί για τις 13 Απριλίου. Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός, Mark Rutte, και ο υπουργός Υγείας Hugo de Jonge θα ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση όσο αφορά την πανδημία.

Την Τρίτη, το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας RIVM ανέφερε, ότι η κατάσταση του κορωνοϊού στην Ολλανδία εξακολουθεί. Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 13%, επηρεάζοντας όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλες τις περιοχές της χώρας. Περίπου 51.866 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό την προηγούμενη εβδομάδα.

Εύα Καρολίδου

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks