Η Microsoft επιλέγει το Βέλγιο για νέο κέντρο δεδομένων και ανοίγει 60 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας

Η επένδυση «θα βοηθήσει το Βέλγιο να έχει έως και 31,5 δισ. ευρώ νέα έσοδα και θα προσθέσει περισσότερες από 60.000 θέσεις εργασίας στη χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια», σύμφωνα με την τεχνολογική εταιρεία.

Πολυετές επενδυτικό σχέδιο σε συνεργασία με τη βελγική κυβέρνηση ανακοίνωσε η Microsoft την Τρίτη, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μίας νέας περιοχής κέντρου δεδομένων «που θα παρέχει προηγμένες λύσεις ασφάλειας δεδομένων και cloud».

Η εταιρεία επικαλέστηκε έρευνα που δείχνει ότι η επένδυση «θα βοηθήσει το Βέλγιο να έχει έως και 31,5 δισ. ευρώ νέα έσοδα και θα προσθέσει περισσότερες από 60.000 θέσεις εργασίας στη χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

«Για να αναπτυχθεί η οικονομία, το Βέλγιο χρειάζεται υποδομές αιχμής σε συνδυασμό με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ιδιωτικότητας, επιτρέποντας στους Οργανισμούς να καινοτομούν ταχύτερα και να είναι πιο ανταγωνιστικοί. Επενδύοντας σε μια περιοχή κέντρου δεδομένων στο Βέλγιο, η Microsoft δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για την ψηφιοποίηση της βελγικής οικονομίας», δήλωσε ο Didier Ongena, γενικός διευθυντής της Microsoft BeLux».

Σημαντική εξέλιξη για την οικονομία του Βελγίου. Σημαντική εξέλιξη γιατί θα ανοίξουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks