Κυριάκος Μητσοτάκης για Έλληνες του Εξωτερικού: Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής – η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος

μητσοτάκης-έλληνες-εξωτερικού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της Ελλάδος, έγραψε ένα tweet χθες απευθυνόμενος στους Έλληνες του Εξωτερικού και την επιστροφή τους στη χώρα. Ένα tweet που δημιούργησε χιλιάδες αντιδράσεις από αυτούς.

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks, την online κοινότητα των Ελλήνων του Εξωτερικού

Αναλυτικά έγραψε:

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον που είναι Έλληνας, η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος. Γι’ αυτό έχουμε δώσει μία σειρά από φορολογικά κίνητρα και για τις επιστροφές νέων από το εξωτερικό.

Σε μερικές ώρες υπάρχουν 2200 σχόλια, κυρίως από Έλληνες του Εξωτερικού.

Το σημείο που γράφει ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής»  βρήκε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις από αρνητές του επαναπατρισμού. Πολλές αντιδράσεις υπάρχουν και από Έλληνες που ζούνε εκεί και θέλουν και αυτή με τη σειρά τους να φύγουν στο εξωτερικό.

Τα μηνύματα αναφέρονται στους μισθούς στην Ελλάδα και τα κακά εργασιακά περιβάλλοντα, την ανεργία, στο πρόσφατο φιάσκο με τον χιονιά και τις καλοκαιρινές πυρκαγιές, την εκπαίδευση, τη διαφθορά, το κυκλοφοριακό και τα ΜΜΜ, τη διαχείριση με τον κορονοιό και άλλα περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα στα σχόλια που έχει το σχετικό tweet του πρωθυπουργού.

Τι λέτε επιστρέφουμε ;

Είσαι Έλληνας του Εξωτερικού και έχεις τη δική σου επιχείρηση; Έλα στην παρέα μας και στο συνεργατικό δίκτυο των SuperGreeks – Μαζί μας είναι ακόμα 140 επιχειρήσεις Ελλήνων.

Ψάχνεις για ελληνικές επιχειρήσεις σε Γερμανία, Ολλανδία ή Βέλγιο; Βρες από το επιχειρηματικό δίκτυο των SuperGreeks

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks