Λίγα λόγια για το μουσείο φυσικής ιστορίας στις Βρυξέλλες

Σήμερα θα σας ταξιδέψουμε στο βαθύ παρελθόν και στους δεινοσαύρους. Πάμε μια βόλτα στις Βρυξέλλες και στο μουσείο φυσικής ιστορίας!

🦖 Εκτός από το Λονδίνο και το Παρίσι, το Μουσείο Φυσικών Επιστημών στις Βρυξέλλες φιλοξενεί μια από τις πιο μεγάλες συλλογές φυσικής ιστορίας.

🦕 Μεταξύ των μόνιμων εκθέσεων του μουσείου είναι η Γκαλερί Δεινοσαύρων, μια αίθουσα εκθέσεων γνωστή ως η μεγαλύτερη αίθουσα στην Ευρώπη αφιερωμένη στην εξερεύνηση της ζωής των δεινοσαύρων μέσω απολιθωμάτων και διαδραστικών εκθέσεων. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!

🦖 Με μια συλλογή που αντιπροσωπεύει 37 εκατομμύρια είδη, αυτό το μουσείο αξίζει την επίσκεψη σου 100%! Είναι στα must που πρέπει να κάνεις πηγαίνοντας ή ζώντας στις Βρυξέλλες.

👶👧👩🧑‍🦱👩‍🦱 Για τα παιδιά υπάρχουν άπειρες δραστηριότητες και συνέχεια το μουσείο ετοιμάζει κάτι για τους μικρούς μας φίλους.

🧐 Το μουσείο είναι και ερευνητικό ινστιτούτο και διαχειρίζεται συλλογές φυσικών επιστημών παγκόσμιας κλάσης.

-Για την έρευνά τους, επιστήμονες και ερευνητές συχνά χρησιμοποιούν τις τεράστιες συλλογές του μουσείου που περιέχουν σχεδόν 38 εκατομμύρια δείγματα.

🎫 Το εισιτήριο για ενήλικες κοστίζει 13 ευρώ, για τους φοιτητές και τα παιδιά 5 ευρώ. Το ετήσιο πάσο για ενήλικες κοστίζει 30 ευρώ.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα επίσκεψη σε αυτό το ταξίδι στην ιστορία. Οι Βρυξέλλες είναι υπέροχες και ήδη σας έχουμε προτείνει αρκετά μουσεία και άλλα αξιοθέατα, όμως η σημερινή μας πρόταση είναι MUST.

*Για το αντίστοιχο μουσείο φυσικής ιστορίας στο Λάιντεν της Ολλανδίας έχουμε άρθρο / αφιέρωμα: https://supergreeks.eu/naturalis-leiden-afierwma/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks