4 Μαρτίου: Νύχτα μουσείων στο Ρότερνταμ

νυχτα-μουσεία-ρότερνταμ

Το Rotterdam Museum Night είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί το ερχόμενο Σάββατο, μετά τις 20:00, με ένα πλούσιο πρόγραμμα, με πολλές εκθέσεις και δραστηριότητες σε πολλούς διαφορετικούς πολιτιστικούς χώρους, βλέπε μουσεία. Αγαπάμε Ρότερνταμ, αγαπάμε μουσεία και δε χάνουμε με τίποτα αυτή τη νύχτα!

Η Νύχτα των Μουσείων του Ρότερνταμ ονομάζεται επίσημα Museumnacht010, που αναφέρεται στον κωδικό περιοχής του Ρότερνταμ. Τα μουσεία και άλλοι πολιτιστικοί χώροι ανοίγουν για όλους εμάς να τα επισκεφτούμε τη νύχτα και να βιώσουμε μια μοναδική εμπειρία με εκθέσεις, workshops, τέχνη γενικά και καλή γαστρονομία.

34 θα είναι για φέτος οι χώροι που ανοίγουν για να μας υποδεχτούν.

Θα υπάρχει δωρεάν δημόσια συγκοινωνία με ειδικά λεωφορεία, ακόμη και ιστορικά τραμ, δίνοντας στους επισκέπτες όλη την εμπειρία μιας τέτοιας ημέρας.

Για τις εκθέσεις ενημερωθείτε από εδώ, όπως και για όλα τα διαθέσιμα μουσεία και άλλους πολιτιστικούς χώρους που θα ανοίξουν. Θα είναι μια καταπληκτική βραδιά, οι SuperGreeks θα είμαστε εκεί. Πολιτιστικοί χώροι θα είναι ανοιχτοί σε ολόκληρο το Ρότερνταμ και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!