ΟΗΕ σε Ρωσία: “Εν ονόματι της ανθρωπότητας, σταματήστε αυτόν τον πόλεμο”

πόλεμος-ουκρανία-ΟΗΕ

Ο Γκουτέρες κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία προειδοποιώντας πως οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές τόσο για την ίδια τη χώρα όσο και για την παγκόσμια οικονομία

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks *ΝΟ SPAM*

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο Αντόνιο Γκουτέρες, απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο της Ρωσίας να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία «εν ονόματι της ανθρωπότητας», λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι διέταξε να διεξαχθεί στρατιωτική επιχείρηση.

«Πρόεδρε Πούτιν, εν ονόματι της ανθρωπότητας, διατάξτε τους στρατιώτες σας να γυρίσουν πίσω στη Ρωσία», δήλωσε ο κ. Γκουτέρες μετά το πέρας της έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ήταν αφιερωμένη στην ουκρανική κρίση.

Οι συνέπειες αυτού του πολέμου θα είναι καταστροφικές για την Ουκρανία και θα καταφέρουν σοβαρό πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία, προειδοποίησε ο επικεφαλής του ΟΗΕ.

Διαβάστε ακόμα

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την ρωσική εισβολή [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι πρώτες αντιδράσεις της Ευρώπης για τον πόλεμο που μόλις ξεκίνησε στην Ουκρανία

Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε από το SuperGreeks όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ουκρανία.

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη.

Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Ideal, Bancontact, SOFORT, πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

Amount

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks