Η εβδομαδιαία ενημέρωση για τον κορονοιό από την Ολλανδία (14 Οκτωβρίου- 20 Οκτωβρίου)

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κατά την τελευταία εβδομάδα είχαμε 55587 νέες περιπτώσεις θετικών στον Covid-19, 1492 εισαγωγές σε νοσοκομεία, 287 στις ΜΕΘ και 185 θανάτους.

*Στα παραπάνω στοιχεία δεν σημειώθηκαν όλες οι αναφερόμενες εισαγωγές στο νοσοκομείο ή οι θάνατοι την τελευταία εβδομάδα. Μερικοί ασθενείς αναφέρονται αργότερα. Για αυτόν τον λόγο, τα αριθμητικά στοιχεία συχνά συμπληρώνονται με προηγούμενες εκθέσεις που δεν είχαν ακόμη συμπεριληφθεί.

2 εβδομάδες πριν

2 εβδομάδες πριν είχαμε καταγράψει από τον RIVM 43903 κρούσματα, 1144 νοσηλευόμενους, 192 άτομα στην εντατική και 150 θανάτους. Σε όλες τις τάσεις παρατηρούμε αυξητική τάση.

Τεστ για τον κορονοιό

Από την 1η Ιουνίου, οποιοσδήποτε με συμπτώματα μπορεί να κάνει το τεστ για τον κορονοιό. Ωστόσο, είναι πιθανό άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα να μην κάνουν το τεστ. Οι πραγματικοί αριθμοί στις Κάτω Χώρες είναι επομένως πιθανώς υψηλότεροι από τους αριθμούς που αναφέρονται εδώ.

Τα τεστ στην Ολλανδία

Συνολικά την τελευταία εβδομάδα έγιναν 269753 τεστ στην Ολλανδία. Λιγό λιγότερα τεστ έγιναν σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

χαλκιδική-taxi-αεροδρόμιο

Ο κορονοιός δεν τελείωσε

  • Πλένουμε τακτικά τα χέρια μας
  • Κρατάμε την κοινωνική απόσταση του 1.5 μέτρου
  • Αν έχουμε συμπτώματα μένουμε σπίτι, καλούμε τον γιατρό μας και ακολουθούμε τις οδηγίες του

O χάρτης

χάρτης-κορονοιός-ολλανδία

Πηγή: RIVM

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks