Ολλανδία: Το 9ο Light Festival στο Άμστερνταμ θα γίνει! Με κάποιες αλλαγές και βασικό θέμα: “Όταν η φύση μας καλεί”

Ολλανδία-Light Festival-Άμστερνταμ

Ναι! Είναι αλήθεια. Η ένατη έκδοση του Light Festival που διοργανώνεται κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες στο Άμστερνταμ, θα γίνει. Μπορεί ο κορονοϊός να αναβάλει τις διαδρομές με τα πόδια, τις περιηγήσεις με σκάφος και κάποιες δράσεις του φεστιβάλ, όμως θα γίνει.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, χάρη στους συνεργάτες μας, θα φωτίσουμε την πόλη με κομμάτια τέχνης. Και εξηγούν: Θα τοποθετήσουμε επτά έργα τέχνης σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της πόλης. Η κατασκευή, έχει ήδη ξεκινήσει!

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τα έργα τέχνης θα τοποθετηθούν στο Άμστερνταμ Νοτιοανατολικά, Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια. Μένεις άραγε κοντά; Διότι οι κάτοικοι και οι περαστικοί θα μπορούν να απολαύσουν τα έργα τέχνης μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Κάθε εβδομάδα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, θα τοποθετείται κι ένα νέο έργο τέχνης.

Την ιστορία πίσω από καθένα από αυτά, θα μπορείτε να τη βρείτε στο διαδίκτυο. “Θα μοιραστούμε εκπληκτικά βίντεο και συνεντεύξεις, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν τα έργα τέχνης και να εμπνευστούν από το βασικό φετινό θέμα με τίτλο “When Nature Calls” (μετ: Όταν η φύση μας καλεί). Δεν θα μπορούσε να υπήρχε ένα πιο κατάλληλο θέμα για την Έκδοση # 9. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα το χάσετε!

ΤΟ ΘΕΜΑ: ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ


Είναι σαφές ότι η Μητέρα Φύση μας κάλεσε τους τελευταίους μήνες. Με το ξέσπασμα του κορονοϊού η κοινωνία μας δείχνει να έχει μπει “σε παγωμένη κίνηση” όμως δεν θα μπορούσαν να σταματήσουν τα πάντα. Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Έχουμε ακόμη να δούμε πως αντιμετωπίζουμε τη φύση, τα ζώα και τα φυτά; Τι μπορεί ή πρέπει να γίνει διαφορετικά; Η σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης βρίσκεται στα άκρα και είναι καιρός να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά. Κάτι που θα γίνει με την Έκδοση # 9: «When Nature Calls».

ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΩΡΕΑΝ

Μόνο με κοινές δυνάμεις μπορούμε να συνεχίσουμε να φωτίζουμε τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα – και χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας! Κάντε μια συνεισφορά μέσω του “Tikkie” και ας φωτίσουμε μαζί την πόλη. Όλοι οι δωρητές θα προσκληθούν σε μια αποκλειστική συνάντηση & χαιρετισμό με τους καλλιτέχνες και την ομάδα.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται μαζί με καλλιτέχνες, επιστήμονες, κοινωνικούς εταίρους, μαθητές δημοτικού σχολείου, κατοίκους, εκπαιδευτικά και κυβερνητικά ιδρύματα. Όλοι μαζί παρουσιάζουμε μια νέα εμπειρία. Οι προετοιμασίες για την επόμενη έκδοσή μας έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να παρακολουθείτε προσεκτικά τις εξελίξεις!

Διαβάστε περισσότερα για τα έργα μας και ερευνήστε τη σημασία του οξυγόνου στο νερό, την επίδραση του αέρα στην φύση, τους ιούς εναντίον των βακτηριοφάγων και ακολουθήστε τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθούν οι μαθητές τεχνολογίας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIGHT FESTIVAL

Kάθε light festival είναι θεματικό και προβάλει ένα σημαντικό ζήτημα για την ανθρωπότητα. Διαβάστε την ανάλυση που έγινε για το περσινό από το supergreeks.eu

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks