[Ολλανδία] Mέχρι τις φθινοπωρινές διακοπές αναμένονται μεγάλες ουρές στα αεροδρόμια του Άμστερνταμ και Αϊντχόφεν 

αεροδρόμιο-ολλανδία-ακυρώσεις

Το αδιαχώρητο συμβαίνει αυτή την εποχή στα αεροδρόμια της Ολλανδίας – τεράστιες ουρές σχηματίζονται για τις πτήσεις των καλοκαιρινών διακοπών. Ενώ στο Schiphol θα πρέπει να είσαι 4 ώρες πριν στο αεροδρόμιο, στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν συνίσταται να πηγαίνετε 2,5 έως 3 ώρες πριν.

Αεροδρόμιο Αϊντχόφεν

Eindhoven αεροδρόμιο

Οι μεγάλες ουρές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν θα είναι συχνό φαινόμενο μέχρι τις φθινοπωρινές διακοπές. Περίπου 20.000 με 25.000 επιβάτες αναχωρούν καθημερινά από το αεροδρόμιο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές από / προς Ολλανδία !

Οι ουρές και στο αεροδρόμιο της πόλης στη Νότια ΟΛλανδία είναι μεγάλες και φτάνουν μέχρι έξω από το αεροδρόμιο σε κάποια φάση.

Οι ελλείψεις προσωπικού είναι αισθητές και στο αεροδρόμιο του Αιντχόφεν !

Επί του παρόντος, οι υποψήφιοι υπάλληλοι εκπαιδεύονται για την κάλυψη κενών θέσεων. Ο εκπρόσωπος τονίζει ότι «η διαδικασία απαιτεί χρόνο καθώς το αεροδρόμιο απασχολεί μόνο πιστοποιημένο προσωπικό».

Έτσι, το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν πρέπει να εξυπηρετεί περίπου 20.000 έως 25.000 επιβάτες την ημέρα όσο καλύτερα μπορεί. «Αυτές είναι αφίξεις και αναχωρήσεις. Αναμένεται να παραμείνει έτσι τους επόμενους μήνες έως και τις φθινοπωρινές διακοπές», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου.

Αεροδρόμιο του Άμστερνταμ (Schiphol)

aerodromio-ollandia

Xάος επικρατεί καθημερινά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Τεράστιες ουρές σχηματίζονται για τις αναχωρήσεις. Θα πρέπει να είστε 4 ώρες πριν στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν εκδώσει.

Αν πάω πιο νωρίς στο αεροδρόμιο;

Αν πάτε πιο νωρίς, μας έχουν αναφέρει αναγνώστες του SuperGreeks ότι δεν τους άφησαν, ενώ άλλοι μας ανέφεραν ότι πέρασαν κανονικά χωρίς προβλήματα. Είναι μια λύση να πας από νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο για να γλιτώσεις τις μεγάλες ουρές, αλλά το θέμα είναι να σε αφήσουν. Αν περάσεις τον έλεγχο μετά το αεροδρόμιο είναι τεράστιο και μπορείς ευχάριστα να περάσεις το χρόνο σου.

Aεροδρόμιο Schiphol – Amsterdam

Υπάρχουν ακυρώσεις πτήσεων από / προς τα αεροδρόμια της Ολλανδίας ;

Ναι, υπάρχουν πολλές.

Η Transavia ακυρώνει 240 πτήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ενώ η KLM θέλει να μειώσει τον αριθμό των επιβατών κατά 7000! Η Easyjet και άλλες εταιρείες επίσης ανακοίνωσαν ότι θα ακυρωθούν πολλές πτήσεις τους.

Tι γίνεται αν ακυρωθεί μια πτήση σου;

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την αεροπορική σου εταιρεία για να δεις αν μπορείς να κλείσεις άμεσα την επόμενη πτήση δωρεάν ή αν θα πάρεις κάποια επιστροφή χρημάτων ή θα έχεις κάποιο ανοιχτό εισιτήριο για το μέλλον – για την κάθε εταιρεία διαφέρει η πολιτική ακυρώσεων.

Η Ολλανδική κυβέρνηση, διεμήνυσε ήδη, ότι δεν προτίθεται να βοηθήσει στην παρούσα φάση και ότι θα πρέπει οι ταξιδιώτες να λάβουν την όποια αποζημίωση από τις αεροπορικές εταιρείες.

*** Μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα INBOX, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε πως να βοηθήσουμε στα περισσότερα. Μας έχουν αναφέρει οι αναγνώστες του SuperGreeks όλες αυτές τις ημέρες τρελά συμβάντα από το αεροδρόμιο, αλλά πραγματικά δεν έχουμε τον τρόπο να βοηθήσουμε στα περισσότερα.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ – ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks