Ολλανδία: Ξεκινά η κατασκευή 120 κατοικιών χαμηλής τιμής στο Άμστερνταμ

Ολλανδία-Άμστερνταμ-Διαμερίσματα

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία η κατασκευή 120 κατοικιών που θα παραμείνουν για πάντα σε χαμηλή τιμή για τους ενδιαφερόμενους.

Τα διαμερίσματα αυτά δεν μπορούν ποτέ να ενοικιαστούν ή να πουληθούν σε υψηλή τιμή. Ο δήμος του Άμστερνταμ σε συνεργασία με την εταιρεία De Alliantie υπέγραψαν τη συμφωνία για την κατασκευή των πρώτων 120 φτηνών διαμερισμάτων στο Sloterdijk, καθώς πολλοί άνθρωποι με μεσαίο εισόδημα αναζητούν σπίτι, αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν και οικονομικά προβλήματα. Δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για κοινωνική στέγαση ή ένα σπίτι είναι συχνά πολύ ακριβό για το πορτοφόλι τους.

Εξαφανίζονται γρήγορα

Να σημειωθεί ότι τα υπάρχοντα ακίνητα ενοικίασης χαμηλής τιμής καταλήγουν συχνά να αποκτούν ιδιοκτήτες. Οπότε η αρχική τους στόχευση εξαφανίζεται γρήγορα.

Δημιουργήστε διαφορετικά

Σύμφωνα με δηλώσεις του δήμου Άμστερνταμ που συμβάλει σε αυτό το έργο “θέλουμε να χτίσουμε διαφορετικά την πόλη, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να συνεχίσουν να ζουν εδώ χωρίς προβλήματα. Έχουμε δεσμευτεί για την κατασκευή πολλών νέων ενοικιαζόμενων κατοικιών μεσαίας τιμής με σταθερή τιμή ενοικίασης μεταξύ 737 και 1029 ευρώ”.

Για πάντα

Σύμφωνα με το πλάνο οι επενδυτές που έχουν μπει στην κοινοπραξία, θα κατασκευάσουν 10.000 ενοικιαζόμενα σπίτια μεσαίας κατηγορίας τα οποία και θα παραμείνουν σε αυτή για τουλάχιστον 25 χρόνια. Η εταιρεία στέγασης De Alliantie κάνει τώρα ένα βήμα παραπέρα. Πρόκειται να κατασκευάσουν κατοικίες που θα παραμείνουν για πάντα προσιτές στη μεσαία τάξη και δεν θα μπορούν να ενοικιαστούν ή να πωληθούν σε ακριβή τιμή.

Καλά νέα

Αυτά είναι τα καλά νέα για τα άτομα της μεσαίας τάξης με χαμηλό εισόδημα για τα δεδομένα της Ολλανδίας. Όπως προαναφέρθηκε το κτίριο θα διαθέτει 120 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, η κατασκευή του θα ξεκινήσει το 2022 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025.

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks