Ολλανδία: Πορτοκαλί κωδικός για Αμβέρσα

amversa-lockdown

Το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών έχει προσθέσει τη βελγική πόλη και επαρχία της Αμβέρσας στον κατάλογο των ευρωπαϊκών προορισμών όπου υπάρχει υψηλότερος κίνδυνος μόλυνσης από κορονοϊό.

Πορτοκαλί κωδικός σημαίνει ότι γίνονται μόνο τα απαραίτητα ταξίδια στην περιοχή και οι παραθεριστές θα πρέπει να επιστρέψουν. Καλούνται επίσης όσοι επιστρέφουν από αυτές τις περιοχές σε καραντίνα 14 ημερών.

Η Αμβέρσα βρίσκεται στα σύνορα με την Ολλανδία και ο πληθυσμός ολόκληρου του γεωγραφικού διαμερίσματος είναι 1.8 εκατομμύρια. Να υπενθυμίσουμε ότι οι αρχές εχθές αποφάσισαν ότι πρέπει όλοι οι κάτοικοι στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Αμβέρσας να βρίσκονται σπίτι από τις 11:30μ.μ. έως τις 6:00π.μ. και άλλα περισσότερα μέτρα που αφορούν τη χρήση μάσκας , τα αθλήματα κ.α. για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο.

Τη Δευτέρα είχε μπει η Βαρκελώνη στον πορτοκαλί κατάλογο με τους κωδικούς.

Επιστροφή και άδεια άνευ αποδοχών από πορτοκαλί ζώνες

Ο υπουργός Υγείας Hugo de Jonge κατέστησε σαφές τη Δευτέρα ότι οι άνθρωποι σε θέσεις εργασίας που επισκέπτονται μια χώρα με πορτοκαλί κώδικα δεν θα δικαιούνται άδεια μετ ‘αποδοχών από τη δουλειά τους ενώ θα μπαίνουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks