Αναλυτικά ό,τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Ολλανδίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

prwthipourgos-ollandias

Η ομάδα των SuperGreeks κάλυψε με LIVEBLOG στην ελληνική γλώσσα ακόμα μια συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργούς στην Ολλανδία και του υπουργού υγείας. Υπάρχει μια σχετική χαλάρωση μέτρων και κυρίως προοπτική για χαλάρωση των μέτρων σε όλα τα επίπεδα πριν το Πάσχα.

Απομένει να δούμε τι θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνέντευξη τύπου στις 23 Μαρτίου. Το σκληρό lockdown πάντως παραμένει έως τις 30 Μαρτίου.

Για να δείτε πως εξελίχθηκε σήμερα το LIVEBLOG μας , εδώ!

“Δεν είναι σοφό να χαλαρώσουμε περισσότερο τα μέτρα “, δήλωσε ο πρωθυπουργός Mark Rutte κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον κορονοιό απόψε. “Ο αριθμός των λοιμώξεων και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.” 

Με το εμβόλιο κερδίζουμε έδαφος και η ανατροπή σκηνικού πλησιάζει, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας

Αθλητισμός

Ξανά επιστρέφουν στα μαθήματα κολύμβησης από την επόμενη εβδομάδα τα παιδιά, ενώ και οι ενήλικες θα μπορούν να αθληθούν με τέσσερα άτομα *(Αντί για 2).

Για τα ταξίδια

Οι αρνητικές ταξιδιωτικές συμβουλές για το εξωτερικό θα παραταθούν έως τις 15 Απριλίου. Διαβάστε τι ισχύει αυτή τη στιγμή με τις ταξιδιωτικές οδηγίες.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας

Η απαγόρευση κυκλοφορίας παραμένει γιατί σύμφωνα με την κυβέρνηση αποδίδει αυτό το μέτρο μιας και έχουν μειωθεί οι επισκέψεις στα σπίτια.

Οι εξωτερικοί χώροι και τα πανεπιστήμια

Οι εξωτερικοί χώροι στα μαγαζιά θα μπορούσαν να ξανά ανοίξουν αν όλα οι τάσεις του κορονοιού και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία μειωθούν. Τα πανεπιστήμια επίσης μπορεί να ξανά ανοίξουν αν όλα πάνε καλύτερα.

HOT 🔥 Διαβάστε όλοι τη σημερινή ανακοίνωση των SuperGreeks για τις γυναίκες, την αρθρογραφία μας, τις SuperGreek επιχειρήσεις, το πρώτο μας podcast και μια ιδέα για το νέο μας εγχείρημα

Για τα γηροκομεία

Σύντομα θα μπορούν να επισκεφτούν 2 άτομα τους ανθρώπους τους στα γηροκομεία.

Για τη λιανική

Μέχρι 2 άτομα maximum επιτρέπονται στα μικρά μαγαζιά με ραντεβού. Για καταστήματα που είναι μεγαλύτερα των 50 τ.μ ‘ενας πελάτης ανά 25 τ.μ. , με μέγιστο αριθμό ατόμων συνολικά τα 50 άτομα. Θα πρέπει να διατηρούνται οι αποστάσεις του 1.5 μέτρου.

Ο De Jong επανέλαβε ότι πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, αλλά τόνισε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστεί κάποιος. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι να υπάρξει το διαβατήρια των εμβολιαζομένων.

Τεστ κορονοιού

Υπολογίζουν από την κυβέρνηση ότι τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμα 100 χιλιάδες εμβόλια / μήνα. Θα είναι διαθέσιμα σύντομα τα τεστ που θα μπορεί να τα κάνει κάποιος μόνος του.

ΛΑΙΚΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ στο Post μας στο FB για την προσπάθεια μας. Είναι σημαντικό για εμάς.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη!


Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks