Ολλανδία: Απαγόρευση ταξιδιών μέχρι τις 9 Μάϊου

travel

Το υπουργικό συμβούλιο της Ολλανδίας, πιθανότατα, θα παρατείνει την αυστηρή απαγόρευση ταξιδιών, η οποία λήγει στις 9 Μαΐου. Ο Πρωθυπουργός, Mark Rutte, αναμένεται να κάνει την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη το απόγευμα, ώστε να γνωστοποιήσει στον κόσμο τα ενδεχόμενα, νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της covid-19.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα ωθήσει το Υπουργείο Εξωτερικών να θέσει τα ταξίδια υπό έλεγχο και υπό αυστηρές προϋποθέσεις, λόγω αυξημένου κινδύνου μόλυνσης από τον κορωνοϊό. Αυτό σημαίνει, ότι μόνο τα επείγοντα και απαραίτητα ταξίδια, τα οποία συνδέονται με την εργασία ή με λόγους υγείας θεωρούνται αποδεκτά και όχι ο τουρισμός ή οι επισκέψεις σε οικογένεια/φίλους.

Ο Πρωθυπουργός συζήτησε για τους εν λόγω ταξιδιωτικούς περιορισμούς, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου πριν από δύο εβδομάδες, ενώ ανακοίνωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο θα επεκτείνει την απαγόρευση ταξιδιών, έως τις 15 Απριλίου. Τότε, δήλωσε ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση έως τις 23 Μαρτίου, δηλαδή κατά την προγραμματισμένη ημερομηνία για το επόμενη συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Υγείας, Hugo de Jonge.

Παρόμοια άρθρα

Ολλανδία: Μια ώρα αργότερα η απαγόρευση κυκλοφορίας

Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ: Όσα θα θέλατε να ξέρατε!

[Βreaking- Ολλανδία] Από 1η Ιουλίου ξανά events στις Κάτω Χώρες

Ανοίγει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ολλανδία

«Το επείγον μήνυμα παραμένει: Μείνετε στην Ολλανδία, μην ταξιδεύετε», είχε πει τότε. «Στις 23 Μαρτίου, στην επόμενη συνέντευξη Τύπου, θα ανακοινώσουμε διαφορετικές ταξιδιωτικές οδηγίες για τις διακοπές του Μαΐου. Μπορώ να πω κάτι για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλοι τις λαχταρούμε, λαχταρούμε ένα διάλειμμα, ένα διαφορετικό περιβάλλον, μια διαφορετική κουλτούρα, διακοπές».

Από τις 8 Μαρτίου, ο μέσος αριθμός ημερήσιων των κρουσμάτων covid-19 έχει αυξηθεί κατά 41%. Ταυτόχρονα, τα τεστ αυξήθηκαν απότομα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και το ποσοστό των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό ήταν περίπου 8%.

Εάν επιταχυνθεί η εκστρατεία του εμβολιασμού στην Ολλανδία, τότε θα δοθεί περισσότερη ευελιξία για τα καλοκαιρινά ταξίδια, ανέφερε η Telegraaf. Ο υπουργός Υγείας, Hugo de Jonge, δεσμεύτηκε να δώσει σε όλους τους ενήλικες κατοίκους της Ολλανδίας τη δυνατότητα να εμβολιαστούν με τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19, έως τον Ιούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν μέσω της συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού, σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ., την οποία θα μεταδώσουν live οι SuperGreeks! Μείνετε συντονισμένοι!

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks