[Ολλανδία] Άρση lockdown: ανοίγει ξανά η εστίαση και ο πολιτισμός- με κόσμο ξανά στα γήπεδα

amsterdam architecture bikes buildings

Ο κλάδος της εστίασης και του πολιτισμού μπορεί να ανοίξει ξανά υπό προϋποθέσεις έως τις 10 μ.μ. Αυτό προκύπτει από συζήτηση που υπήρξε μεταξύ των αρμόδιων υπουργών και ορισμένων ειδικών, επιβεβαιώνουν πηγές στη Χάγη.

Στήριξε τις ελληνικές επιχειρήσεις από το συνεργατικό δίκτυο των SuperGreeks – Στηρίζεις εμάς να συνεχίσουμε το έργο μας 😉

Όποιος θέλει να μπει σε ένα χώρο της εστίασης ή του πολιτισμού θα πρέπει να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης ή ένα αρνητικό τεστ.

Οι χαλαρώσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη κιόλας, όπως όλα δείχνουν

.

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks

Αθλητισμός, εκδηλώσεις και σχολεία

Το κοινό είναι επίσης ευπρόσδεκτο σε αθλητικούς αγώνες – τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους – με μέγιστο αριθμό επισκεπτών.

Οι εκδηλώσεις είναι επίσης δυνατές ξανά υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Για εκδηλώσεις εσωτερικού χώρου, ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών είναι τα 1250 άτομα. Για αγώνες σε γήπεδα θα ανακοινωθεί μια μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Θα χαλαρώσουν και τα μέτρα καραντίνας για τα σχολεία, δεν είναι ακόμη σαφές πώς ακριβώς.

supergreeks
Να συμμετέχεις στο SuperGreeks με κάθε τρόπο. Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FB και Follow στο Insta

Συνέντευξη τύπου για τον κορωνοιό

Οι τελικές αποφάσεις για τα μέτρα θα ληφθούν αύριο. Μια συνέντευξη Τύπου για τον κορωνοϊό έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ., στην οποία ο Πρωθυπουργός Rutte και ο Υπουργός Δημόσιας Υγείας Kuipers θα ανακοινώσουν τις αλλαγές για την αντιμετώπιση της πανδημίας – οι SuperGreeks θα την καλύψουν σε LIVE χρόνο στην ελληνική γλώσσα με LIVEBLOG.

Η Ομάδα Διαχείρισης Επιδημιών (OMT) συμβούλεψε το υπουργικό συμβούλιο να ανοίξει ξανά τον τομέα της εστίασης και του πολιτισμού έως τις 20:00, αλλά η όποια χαλάρωση να γίνει υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!