[Ολλανδία] Μπορώ να έχω διεύθυνση αλληλογραφίας εάν δεν έχω μια σταθερή διεύθυνση κατοικίας;

Εάν δεν διαθέτετε διεύθυνση κατοικίας στην Ολλανδία, όπως αναφέρεται στην Πράξη Βάσης Δεδομένων Προσωπικών Αρχείων (BRP), μπορείτε να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη Βάση Δεδομένων Προσωπικών Αρχείων κάτω από μια διεύθυνση αλληλογραφίας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ζείτε σε κάποιο ίδρυμα φροντίδας, καταφύγιο γυναικών, σκάφος ή όχημα ή επειδή βρίσκεστε στη φυλακή. Με αυτόν τον τρόπο η αλληλογραφία σας θα λαμβάνετε από κάποιο άτομο που θα δηλώσετε επίσημα εσείς.

Η διεύθυνση αλληλογραφίας είναι προσωρινή

Οι διευθύνσεις αλληλογραφίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε πολλές περιπτώσεις, ο δήμος θα καταλήξει σε συμφωνία μαζί σας για το πόσο καιρό μπορείτε να εγγραφείτε σε διεύθυνση αλληλογραφίας υπό αυτές τις συνθήκες. Μια διεύθυνση αλληλογραφίας είναι μόνο μια διοικητική διεύθυνση, δεν είναι για το μέρος που μένετε. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον δήμο σας.

Η καλή μέρα πρέπει να ξεκινά με έναν ελληνικό καφε… Στην Ολλανδία βρίσκουμε το Λουμίδη παπαγάλο από το SuperGreeks Marketplace

Εγγραφή σε διεύθυνση αλληλογραφίας

Η διεύθυνση αλληλογραφίας είναι η διεύθυνση ενός μέλους της οικογένειας ή κάποιου γνωστού σας, όπου μπορεί να σταλεί αλληλογραφία από επίσημους φορείς. Αυτό περιλαμβάνει εκλογικές χαρτιά και επιστολές από τη Φορολογική και Τελωνειακή Διοίκηση. Το άτομο σε αυτήν τη διεύθυνση πρέπει να διασφαλίσει ότι η αλληλογραφία μεταβιβάζεται σε εσάς προσωπικά. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοιχεία ή μια διεύθυνση όπου κανείς δεν ζει, ως διεύθυνση αλληλογραφίας. Όταν εγγραφείτε σε διεύθυνση αλληλογραφίας, ο δήμος θα ερευνήσει εάν δεν έχετε πραγματικά σταθερή διεύθυνση κατοικίας. Η διεύθυνση αλληλογραφίας που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι αναγνωρισμένη διεύθυνση στη βάση δεδομένων προσωπικών αρχείων (BRP).

Πού να εγγραφείτε σε μια διεύθυνση αλληλογραφίας

Μπορείτε να εγγραφείτε με διεύθυνση αλληλογραφίας στο τμήμα υποθέσεων πληθυσμού (afdeling Burgerzaken/Publiekszaken) του δήμου όπου βρίσκεται η διεύθυνση, την οποία θα δηλώσετε. Πρέπει επίσης να υποβάλετε γραπτή δήλωση συγκατάθεσης από το άτομο που ζει εκεί. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια τυπική φόρμα που μπορείτε να ζητήσετε από τον δήμο.

Όταν έρχεστε να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη βάση δεδομένων προσωπικών αρχείων (BRP), θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

  • γραπτή δήλωση στην οποία δηλώνετε γιατί επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε διεύθυνση αλληλογραφίας
  • ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας (για τον εαυτό σας)
  • υπογεγραμμένη γραπτή δήλωση συγκατάθεσης από κάποιον που ζει στη διεύθυνση αλληλογραφίας, όπως ο κύριος κάτοικος
  • έγκυρο έγγραφο ταυτότητας (ή αντίγραφο ενός) για το συγκεκριμένο άτομο

Μερικές φορές ο δήμος μπορεί επίσης να ζητήσει να δει μια σύμβαση ενοικίασης ή μια σύμβαση πώλησης για το ακίνητο. Ο δήμος μπορεί επίσης να ζητήσει από το άτομο που δίνει τη συγκατάθεσή του να παρευρεθεί αυτοπροσώπως.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?