Ολλανδία: Τα εστιατόρια και ξενοδοχεία fletcher ξανά ανοίγουν

Αν και τα εστιατόρια και τα μπαρ στην Ολλανδία πρέπει να παραμείνουν κλειστά, τα ξενοδοχεία ενδέχεται να εξακολουθούν να είναι ανοιχτά. Επιτρέπεται επίσης το άνοιγμα των εστιατορίων και μπαρ στα ξενοδοχεία για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνεται υπόψη η απόσταση ασφαλείας του 1,5 μέτρου.

Από τις 15 Μαρτίου, τα ξενοδοχεία της αλυσίδας έκλεισαν σταδιακά, λέει ο διευθύνων σύμβουλος Rob Hermans της εταιρείας. «Τώρα βλέπουμε πώς άλλοι επιχειρηματίες, όπως καταστήματα υλικού και σούπερ μάρκετ, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πανδημίας με τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου και είδαμε πώς μπορούμε να το εφαρμόσουμε μια ίδια στρατηγική και στα εστιατόρια».

Κάθε απόγευμα θα σου στέλνω σε ένα email πληροφορίες για τον COVID-19,την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των επισκεπτών


Στα ξενοδοχεία, το μπαρ, η ρεσεψιόν και το εστιατόριο έχουν προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες να παραμένουν πάντα σε απόσταση 1,5 μέτρων. Δημιουργήθηκαν τραπέζια φραγμών στα εστιατόρια, διατηρώντας το προσωπικό αναμονής 1,5 μέτρο μακριά από τους επισκέπτες. Μεταξύ άλλων, τα αχρησιμοποίητα δωμάτια συσκέψεων έχουν αξιοποιήθηκαν για τα εστιατόρια.

Το ELLINIKO – THE ALL DAY GREEK
στο Ρότερνταμ ξεkινάει από σήμερα το delivery του μέσω thuisbezorgd. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο SuperGreeks.

Το περασμένο ΣΚ άνοιξαν ξενοδοχεία σε όλη την Ολλανδία εκτός του Zeeland και είχαν πληρότητα 40% σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Fletcher. Αυτό η πληρότητα είναι καλή για την ώρα μιας και μπορούμε με μισογεμάτα ξενοδοχεία να ελέγξουμε και δοκιμάσουμε καλύτερα τις αποστάσεις, να δούμε πως λειτουργούν οι αποστάσεις του 1.5 μέτρου σε κουζίνα και εστιατόριο. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, υπάρχει τώρα “τρέξιμο” για το καλοκαίρι, καθώς φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ολλανδών θα κάνουν διακοπές στη χώρα τους φέτος το καλοκαίρι!

Πηγή: De Telegraaf

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks