Ολλανδία: Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απαγόρευσε στην FC Emmen να διαφημίσει εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών

ποδόσφαιρο-Ολλανδία-σεξουαλικά-παιχνίδια

Η Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (KNVB) δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση συμφωνίας ανάμεσα στην ομάδα της πρώτης κατηγορίας FC Emmen και την εταιρεία EasyToys, η οποία ειδικεύεται στο εμπόριο σεξουαλικών παιχνιδιών. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία “η χορηγία στην εμφάνιση μιας ομάδας δεν μπορεί να συνδέεται με εταιρεία της βιομηχανίας του σεξ.

Το διοικητικό συμβούλιο, λαμβάνει υπόψη του ότι το ποδόσφαιρο είναι και πρέπει να παραμείνει προσβάσιμο σε νέους και ηλικιωμένους”.Να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή η FC Emmen αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (ηττήθηκε 3-5 από την VVV) χωρίς χορηγία στη φανέλα της. Ο σύλλογος βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση βασικής χορηγίας και πίστευε ότι την βρήκε με την EasyToys.

Στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα υποβλήθηκε και το πρώτο αίτημα στην Ομοσπονδία, το οποίος και απορρίφθηκε.

FC Groningen

Επίσης αξίζει να τονιστεί ότι η γειτονική FC Groningen έχει συνάψει συμφωνία για χορηγία με μητρική εταιρεία καταστήματος ειδών σεξ, εδώ και αρκετό καιρό. Το όνομα της EasyToys εμφανίζεται σε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στο γήπεδο που αποτελεί και την έδρα της ομάδας. Ωστόσο η Ομοσπονδία εγκρίνει την διαφήμιση στις πινακίδες του γηπέδου, αλλά όχι στη βασική εμφάνιση.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!