Οι Κάτω Χώρες γίνονται «πορτοκαλί ζώνη ταξιδιού» για τους κατοίκους Αμβέρσας

ollandia-akrives-poleis-eurwpi

Μετά την ενημέρωση των Κάτω Χωρών για μη απαραίτητα ταξίδια στην βελγική επαρχία της Αμβέρσας, το Βέλγιο θεωρεί τις Κάτω Χώρες έναν “πορτοκαλί” ταξιδιωτικό προορισμό με τη σειρά του. Ισχύει για τους κατοίκους του γεωγραφικού διαμερίσματος Αμβέρσας.

Έπειτα από τον πορτοκαλί κώδικα που έδωσε το Ολλανδικό κράτος για το γεωγραφικό διαμέρισμα της Αμβέρσας, το βελγικό Υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του βάζει σε πορτοκαλί κώδικα την Ολλανδία για τους κατοίκους της Αμβέρσας. Προειδοποίησε μάλιστα τους ταξιδιώτες από την Αμβέρσα για καραντίνα.

Όλοι οι άλλοι Βέλγοι, δηλαδή από άλλες επαρχίες εκτός της Αμβέρσας, μπορούν ακόμη να ταξιδέψουν στην Ολλανδία χωρίς περιορισμούς.

«Οι ταξιδιώτες που προέρχονται από την επαρχία της Αμβέρσας θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα (σπίτι) αφού εισέλθουν στην Ολλανδία. Η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού από την επαρχία της Αμβέρσας προς την Ολλανδία για πάρτι, ψώνια ή για μια απλή βόλτα δεν είναι δυνατή, “συνεχίζει η οδηγία από το υπουργείο εξωτερικών.

Οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας, οι εργαζόμενοι στις μεταφορές και στα σύνορα, εάν πρέπει να κάνουν κάποιο εργατικό ταξίδι, δεν θα μπούνε σε καραντίνα, εκτός εάν εκδηλώσουν συμπτώματα ασθένειας.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks