Ολλανδία: Πάνω από 300 συλλήψεις (!) στη χώρα το Σαββατοκύριακο για συμμετοχή σε πάρτι

Ολλανδία-Συλλήψεις-Πάρτι

Πάνω από 300 άτομα συνελήφθησαν στην Ολλανδία σε ένα παράνομο πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε ένα εργοτάξιο στο Hilversum, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία το πρωί της Κυριακής. Επίσης διαλύθηκε κι ένα κινητό φεστιβάλ στο Hengelo.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες στη συγκέντρωση Hilversum, παραβίαζαν τους περιορισμούς του κορονοϊού και έφτασαν εκεί από ολόκληρη τη χώρα. Η αστυνομία είπε ότι το γεγονός είναι «ακατανόητο και ανεύθυνο» καθώς το πάρτι ανακαλύφθηκε κοντά στο Anna’s Hoeve, όπου κατασκευάζεται ένας σιδηρόδρομος για τη βελτίωση των υπηρεσιών δημόσιας συγκοινωνίας.

«Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν: ένας DJ από το πάρτι και μια γυναίκα που χτύπησε έναν αστυνομικό», ανέφερε δήλωση των αρχών. «Κλωτσούσε τον αστυνομικό γιατί της ζήτησε  να φύγει».

Οι περισσότεροι συμμετέχοντες έφυγαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό, ωστόσο η αστυνομία δεν ανέφερε πόσα άτομα ακριβώς συμμετείχαν και στα οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 95 ευρώ για παραβίαση των κανόνων του κορονοϊού αναφορικά με την κοινωνική απόσταση και τον περιορισμό των συγκεντρώσεων σε τέσσερα άτομα το πολύ.

διαιτολόγος-θεσσαλονίκη-supergreeks
δωρεάν συνεδρία γνωριμίας των 30 λεπτών

Και άλλο πάρτι

Νωρίς χθες το πρωί, η αστυνομία στο Hengelo έλαβε κλήση σχετικά με πιθανό πάρτι που διεξάγονταν στο Holtersweg. “Αποδείχθηκε ότι αρκετοί νέοι είχαν ένα κινητό φεστιβάλ”, δήλωσε η αστυνομία στην πόλη Overijssel.

«Αυτό μας συγκλόνισε πραγματικά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν καθημερινά, και όμως γίνονται πάρτι με όλες τις συνέπειες που ακολουθούν”.

Σε εννέα άτομα επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των κανόνων του κορονοϊού ή για μη σωστή αναγνώριση. Ένω άλλα 14 προσήχθησαν νωρίτερα το απόγευμα για συνωστισμό πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

«Καταλαβαίνουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Η κρίση του κορονοϊού διαρκεί πάνω από μισό χρόνο, αλλά τα τρέχοντα στοιχεία από το RIVM δεν είναι ενθαρρυντικά», δήλωσε η αστυνομία του Hilversum.

Τώρα είναι η ώρα να επιμείνουμε, για τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας, του τουρισμού και των εκδηλώσεων που μας λείπουν τόσο πολύ”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks