Βέλγιο: Με 11.000 οπαδούς το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού

Βέλγιο-Ακτη Ελεφαντοστού-Ποδόσφαιρο

Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ακτή Ελεφαντοστού στις 8/10 θα πραγματοποιηθεί με κόσμο, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βελγίου (RBFA). 

Η UEFA “έχει αντιστρέψει την απόφασή της να μην επιτρέπει στους οπαδούς να παρακολοθούν διεθνείς αγώνες για τον Οκτώβριο” ανακοίνωσε σχετικά η RBFA. 

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει καταρτιστεί και με τις αρχές των Βρυξελλών, περίπου 11.000 θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. “Ο αριθμός αυτός έχει επιβεβαιωθεί” δήλωσε η Ομοσπονδία, ευχαριστώντας παράλληλα τις αρχές της πόλης των Βρυξελλών” για την εποικοδομητική της προσέγγιση στο θέμα αυτό”. 

μάσκες-εταιρείες-βέλγιο-ολλανδία-ελλάδα

Τελευταία φορά με κόσμο στις 19 Νοεμβρίου

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα από την ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 

Να σημειωθεί ότι το Βέλγιο, έπαιξε τους δύο πρώτους αγώνες του Nations League κόντα σε Δανία και Ισλανδία εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών. Την τελευταία φορά που οι οπαδοί παρακολούθησαν παιχνίδι της εθνικής τους ομάδας, ήταν στις 19 Νοεμβρίου κόντρα στην Κύπρο. 

σεμινάριο-ψυχολογία

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks