Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου του Άμστερνταμ (Schiphol)

αεροδρόμιο-άμστερνταμ-schiphol

Ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου του Άμστερνταμ, Dick Benschop, παραιτήθηκε μετά από μήνες χάους στο αεροδρόμιο, αλλά θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.

Όποιος ταξίδεψε φέτος από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ μπορεί να καταλάβει για τι χάος μιλάμε. Δεν πήγαινε τίποτα σωστά. Βαλίτσες παντού, τεράστιες ουρές, καθυστερήσεις συνέχεια, πάρα πολλές ακυρώσεις πτήσεων.

Τα προβλήματα του αεροδρομίου είχαν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού ασφαλείας και διαχείρισης αποσκευών.

Το schiphol μόλις πριν λίγες μέρες προέτρεψε τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν ακόμα περισσότερες πτήσεις λόγω των προβλημάτων του αεροδρομίου. Αυτή η κατάσταση έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο όπου ξανά ξεκίνησαν για τα καλά τα ταξίδια.

Το προσωπικό έλαβε μπόνους 5,25 ευρώ ανά ώρα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά αυτή η συμπληρωματική πληρωμή καταργήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Τη Δευτέρα, για παράδειγμα, το 13% του προσωπικού ασφαλείας δεν πήγε στη δουλειά, λόγω αυτή της νέας συνθήκης.

Ο Benschop, ο οποίος είναι επικεφαλής του ομίλου Schiphol από το 2018, είπε ότι υπήρξαν πολλές επικρίσεις για τον τρόπο με τον οποίο το Schiphol αντιμετώπιζε τα προβλήματα και τον τρόπο με τον οποίο είχε ασκήσει τις ευθύνες του ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Έτσι και παραιτήθηκε και πλέον εμείς ελπίζουμε ότι θα αλλάξουν αρκετά από την επόμενη μέρα στο αεροδρόμιο, διότι ήταν απαράδεκτο ότι γινότανε όλο το προηγούμενο διάστημα και είχε ως απόρροια την ταλαιπωρία των ταξιδιωτών.

BONUS: Κοίτα λίγο καλύτερα τη φωτογραφία… Τι και αν δεν βρίσκεις τη βαλίτσα σου 😁 © by SuperGreeks

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks