Το δεύτερο μεγαλύτερο πάρκινγκ ποδηλάτων άνοιξε στην Χάγη

Ο κεντρικός σταθμός της Χάγης έχει πλέον το δεύτερο μεγαλύτερο πάρκινγκ ποδηλάτων στον κόσμο, με περισσότερες από 7 χιλιάδες θέσεις. Θυμόμαστε ότι το 1ο μεγαλύτερο πάρκινγκ ποδηλάτων, άνοιξε πέρυσι στην πόλη της Ουτρέχτης, η οποία έχει επιλεγεί πρόσφατα και ως η καλύτερη πόλη στον κόσμο για ποδηλάτες.

Μεταφραστές στην Ολλανδία

Αυτό το άνοιγμα στη Χάγη αποτελεί μέρος των πρόσφατων προσπαθειών της πόλης να γίνει ένα φιλικότερο μέρος για ποδηλάτες, προωθώντας τη χρήση του ποδηλάτου ως μια καλή εναλλακτική λύση για την υγεία, το περιβάλλον. Έτσι και οι πρόσφατες επενδύσεις προάγουν την βελτίωση των υποδομών για τα ποδήλατα στην πόλη.

Σύμφωνα με την διευθύντρια του NSμ, νότια της χώρας, Magdalena Piotrowska, το έργο αποτελεί επίσης μια απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση του τοπικού πληθυσμού, καθώς περισσότεροι από τους μισούς επιβάτες πηγαίνουν στον σταθμό με ποδήλατο και συναντούν δυσκολίες στην εύρεση διαθέσιμου πάρκινγκ.

Εκτός από τις 7 χιλιάδες θέσεις για την αποθήκευση, ο νέος χώρος στάθμευσης διαθέτει επίσης 700 ποδήλατα OV, τα οποία μπορούν να ενοικιαστούν με την κάρτα OV. Επίσης έχει χώρους αφιερωμένους σε μη παραδοσιακά ποδήλατα, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά παιδιών (”bakfiets”).

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν για 24 ώρες και για να βοηθήσει τον χρήστη να βρει το ποδήλατό του του ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα, χρησιμοποιείται σύστημα με QR κωδικούς.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

SuperGreek επιχειρήσεις από τη Χάγη

Φιλοξενούμε στον εμπορικό, επαγγελματικό κατάλογο του SuperGreeks πολλές αξιόλογες εταιρείες σε διάφορες επαγγελματικές κατηγορίες από τη Χάγη.

Για κοσμήματα: KATERINA PIMENIDU Jewellery

Για Mαθήματα ΙταλικώνΜαθήματα ΑγγλικώνΜαθήματα Ελληνικών: Singing Bird Languages

Για φαγητό: Menny’s Kitchen

Για μεταφραστή: LICSP

Για τέχνες / ζωγραφική / είδη δώρου :Ik snap er niks van

Για ψυχολόγο: Anti-Loneliness

Για οδοντίατρο: Tandartspraktijk Haagwinde

Διαβάστε και για το μεγαλύτερο πάρκινγκ ποδηλάτων στην Ολλανδία όπου βρίσκεται στην Ουτρέχτη

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks