Βρυξέλλες: Υπάλληλοι σε πάρκα ανακύκλωσης σκοπεύουν να απεργήσουν

ανακύκλωση

Οι εργαζόμενοι στα πάρκα ανακύκλωσης των Βρυξελλών ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε απεργία, λόγω της αδράνειας σχετικά με τρεις περιπτώσεις επιθετικότητας κατά των έργων της “Bruxelles-Propreté”, σύμφωνα με τη συνδικαλιστική οργάνωση VSOA.

Διαβάστε επίσης:

Βέλγιο: Το 1/3 των επενδυτών πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Ο μονόλιθος του Βελγίου εξαφανίστηκε, αλλά το μυστήριο λύθηκε

Βέλγιο: Nέα ποδηλατική λωρίδα στοχεύει στη μείωση των μετακινήσεων με αυτοκίνητο στις Βρυξέλλες

Βρυξέλλες: Εθελοντές μάζεψαν 30000 αποτσίγαρα και 30 σακούλες σκουπιδιών

Βέλγιο: Ανακοινώθηκαν έργα 1 εκ. ευρώ για ποδηλατικά έργα

Οι δύο πρώτες περιπτώσεις έλαβαν χώρα στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ το τρίτο περιστατικό συνέβη στις 20 Φεβρουαρίου, όταν ένας υπάλληλος της “Brussels Net” δέχθηκε επίθεση στο πάρκο εμπορευματοκιβωτίων Auderghem. Η VSOA ζήτησε επιπλέον μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης τεσσάρων επιπλέον φυλάκων σε διάφορα σημεία.

Όταν δε δόθηκε απάντηση από τη διοίκηση, η ένωση έδωσε αυστηρό τελεσίγραφο ότι θα προχωρήσει σε απεργία, μαζί με κάποιες γενικότερες απαιτήσεις.

«Τα περισσότερα πάρκα ανακύκλωσης έχουν έναν έως δύο φύλακες. Δείχνει ότι δεν παίρνουμε τα πράγματα σοβαρά, όταν πρόκειται για ανακύκλωση», δήλωσε η εκπρόσωπος της Brussels Net, Etienne Cornesse. Το ζήτημα της ασφάλειας στα πάρκα εμπορευματοκιβωτίων των Βρυξελλών θα συζητηθεί την Πέμπτη κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής πρόληψης και προστασίας στην εργασία.

Οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε δράση που σχετίζεται με την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος. Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας, το περιβάλλον είμαστε εμείς. Αν καταστρέφουμε το περιβάλλον, τότε είναι σα να κάνουμε ζημιά στους ίδιους μας τους εαυτούς. Αγαπάμε το περιβάλλον και ό,τι υπάρχει μέσα σε αυτό!


Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks