Ολλανδία: Δεν αποτελούν προτεραιότητα τα διαβατήρια εμβολιασμού

εμβόλιο-covid-19

Πηγές στη Χάγη δείχνουν, ότι η ολλανδική κυβέρνηση αποφεύγει την επιβολή κυρώσεων για το «διαβατήριο εμβολιασμού», όπως ανέφερε το Parool την Παρασκευή. Τόσο ο Πρωθυπουργός, Mark Rutte, όσο και ο υπουργός Οικονομικών, Wopke Hoekstra, απέρριψαν το σχέδιο στην προεκλογική συζήτηση της περασμένης Κυριακής.

Σχετικά:

Κορωνοϊός: Αποτελεσματικό έως και 72% το εμβόλιο μίας δόσης της Johnson & Johnson

Ολλανδία: Έκρηξη σε εξεταστικό κέντρο Covid-19

[Breaking] Grapperhaus: Πρόστιμο για επιχειρήσεις που ανοίγουν βεράντες

Ολλανδία: Αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα μέτρα

Ολλανδία: 650 χιλιάδες τεστ την ημέρα και ανοίγει η οικονομία

Στις Βρυξέλλες, ένα ευρωπαϊκό διαβατήριο εμβολιασμού έχει ήδη αναπτυχθεί, με ένα γνώμονα τις καλοκαιρινές διακοπές. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο Kim Putters, διευθυντής της κοινωνικής-πολιτισμικής πολιτικής σκέψης SCP της κυβέρνησης, δήλωσε ότι δεν συνιστάται η δημιουργία ανισότητας μεταξύ όσων έχουν εμβολιαστεί και όσων δεν έχουν ακόμη. «Είναι καθήκον της κυβέρνησης να διασφαλίσει ότι η πρόοδος μιας ομάδας, με σκοπό τη μεγαλύτερη, δυνατή ελευθερία δε δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα στην άλλη», είπε.

Το ολλανδικό συμβούλιο υγείας προειδοποίησε τον περασμένο μήνα, ότι η απαγόρευση εισόδου σε φεστιβάλ ή θέατρο λόγω για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, μπορεί να οδηγήσει σε παράνομο αποκλεισμό και διάκριση. Υπάρχουν, επίσης, επιπτώσεις στην προσωπική ζωή των ανθρώπων, επεσήμανε το συμβούλιο.

Ο αρχηγός του D66, Sigrid Kaag, δήλωσε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης του κόμματος το περασμένο Σάββατο, ότι ένα διαβατήριο εμβολιασμού σε συνδυασμό με πολύ περισσότερα τεστ, θα επιτρέψει στους ανθρώπους να κινηθούν πιο ελεύθερα, χωρίς τους περιορισμούς του κορωνοϊού.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks