Δωρεάν προσκλήσεις για μια θεατρική παράσταση και μια συναυλία στο Βέλγιο από το SuperGreeks Marketplace – Διάβασε περισσότερα

θεατρο-διαγωνισμός-βρυξέλλες

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτο Ελλάδα στο Βέλγιο – δες εδώ τα events που θα λάβουν χώρα στην πανέμορφη χώρα του Βελγίου.

Το SuperGreeks Marketplace έχει ανοίξει για τους Έλληνες του Εξωτερικού με πολλά προιόντα, υπηρεσίες, αλλά και ελληνικά events! Παρότι είμαστε ακόμα σε DEMO mode με πολλούς Έλληνες επαγγελματίες να περνούν ακόμα προιόντα και τις υπηρεσίες τους, εσείς μπορείτε ήδη να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια.

Θα έχουμε πολλούς διαγωνισμούς / giveaways και δώρα στο εγγύς μέλλον γι’ αυτό κάνε LIKE στη σελίδα του “SuperGreeks Marketplace” στο Facebook και Follow στο Instagram.

Aυτή την εβδομάδα και μόνο για λίγες ακόμα ώρες βρίσκεις 2 ενεργούς διαγωνισμούς. Έναν διαγωνισμό με μια διπλή πρόσκληση για τη μουσική παράσταση της Ελένης Τσαλιγοπούλου για τη Σμύρνη “Smyrné 1922 – 2022: “Ma Patrie, J’Appelle Les Chansons” και 2 μονές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση “Συνομιλώντας με το Καστελλόριζο“.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό είναι να ακολουθήσεις τους απλούς κανόνες που υπάρχουν για να είναι έγκυρη μια συμμετοχή στο Facebook του SuperGreeks Marketplace ή στο Instagram.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει γι’ αυτά τα events και ακόμα περισσότερα από το “SuperGreeks Marketplace”. Δείτε εδώ!

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks