Ένας ψαράς από το Urk της Ολλανδίας έσωσε μια βάρκα με 26 μετανάστες

Το μικροσκοπικό σκάφος με τους μετανάστες βρισκόταν σε μια πολυσύχναστη διαδρομή των πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα και εκεί τους είδε ο ψαράς από το Urk της Ολλανδίας.

Ο ψαράς που αρχικά είδε το σκάφος από μακρυά νόμιζε πως ήταν κάποιο αθλητικό σκάφος, αλλά μόλις έφτασε κοντά διαπίστωσε ότι ήταν άνθρωποι αιτούντες άσυλο. Οι άνθρωποι στο σκάφος, συμπεριλαμβανομένων, τριών παιδιών, ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Ήταν διψασμένοι και τους έδωσε φαγητό.

Ο ψαράς κάλεσε την αγγλική ακτοφυλακή και έμεινε μαζί με τους μετανάστες μέχρι να έρθει η βοήθεια.

Σύμφωνα με τον ψαρά το σκάφος δεν ήταν καλό. Ο ψαράς είπε ότι οι επιβάτες, πιθανότατα από το Ιράκ, χάθηκαν από την πορεία τους και βρέθηκαν τόσο Βόρεια. Είπε ακόμα ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικά τυχεροί γιατί ο καιρός δεν ήταν καλός και αν η δύναμη του ανέμου ήταν λίγο μεγαλύτεροι δε θα είχαν επιζήσει. Ακόμα δεν γνώριζαν οι μετανάστες, όντας χαμένοι, ότι βρισκόντουσαν τη στιγμή που τους εντόπισε ο ψαράς σε μια πολυσύχναστη διαδρομή μεγάλων πλοίων και όπου σύμφωνα με τον ψαρά από θαύμα δεν πέρασε κάποιο μεγάλο πλοίο όσο οι μετανάστες έπλεαν εκεί.

Πηγή!

2020 και ακόμα να υπάρχουν πρόσφυγες ρε παιδιά ; Πόλεμοι;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks