Ψάχνεις σπίτι για ενοικίαση στην Ολλανδία; Όλες οι πληροφορίες.

spitia-ollandia-enoikiasi

Και εμείς μπορεί να ψάχνουμε σπίτι στην Ολλανδία! Και αν δεν ψάχνουμε εμείς, ψάχνει κάποιος φίλος ή γνωστός μας.

Το πρόβλημα με την ενοικίαση σπιτιών στην Ολλανδία είναι τεράστιο και συχνά ακούμε σε διάφορες συζητήσεις ανθρώπους που αναζητάνε πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα. Γι αυτό το λόγο καταγράψαμε μερικές ιστοσελίδες που μπορείτε να βρείτε αγγελίες για σπίτια αλλά και χρήσιμες πληροφορίες ( Paid / Unpaid, English Language / Dutch Language ). Το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς.

Η ενοικίαση σπιτιού στην Ολλανδία είναι μια δυσκολία που συναντάμε όλοι. Γι΄αυτό προτείνουμε να:


* Ψάχνουμε σπίτι και σε διπλανά χωριά και πόλεις – Το τρένο μπορεί να μας εξυπηρετήσει και να εκμηδενίσουμε τις αποστάσεις.** Κοιτάμε τα App που σας παραθέτουμε στο άρθρο. *** Η λύση μεσίτη για την παρούσα κατάσταση στην Ολλανδία μοιάζει ιδανική μιας και πολλά από τα σπίτια οι Ολλανδοί τα δίνουν σε μεσιτικό γραφείο. Ένας μεσίτης θεωρητικά μπορεί να σου βρει ένα σπίτι άμεσα, φθηνότερο απ΄ότι θα το ενοικίαζες μόνος σου και με αποτέλεσμα να κάνεις απόσβεση αρκετά γρήγορα σε βάθος χρόνου. ( Δε γνωρίζουμε κάποιον μεσίτη που να εμπιστευόμαστε για να μπορούμε να σας προτείνουμε, αλλά με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα τους βρεις όλους ) *** Αρκετοί νοικιάζουν τα σπίτια τους προσωρινά όταν πηγαίνουν διακοπές. Δεν είναι η λύση να το νοικιάσουμε εμείς, αλλά ίσως έτσι κερδίζουμε χρόνο για να βρούμε σπίτι με την ησυχία μας. **** Απευθυνόμαστε σε ελληνικά pages και groups στο facebook ***** Ψάχνουμε γενικά στο facebook και παρακολουθούμε γκρουπάκια όπως “rent a house in Leiden, Amsterdam” κτλ. ***** Για τους φοιτητές: Κοιτάμε από πολύ νωρίς για σπίτι και κάνουμε αίτηση από την αρχή. Οι εστίες είναι μια καλή λύση για τους φοιτητές.

Ιστοσελίδες με σπίτια στην Ολλανδία. Ενοικίαση και αγορά.

Pararius | https://www.pararius.com/english/

Funda | https://www.funda.nl/en/

Marktplaats | https://www.marktplaats.nl/

HuurWoningen | https://www.huurwoningen.nl/

Expatica | https://www.expatica.com/nl/find-a-house

Expat Rentals | https://www.expatrentals.eu/country/netherlands/all

Direct Wonen | https://directwonen.nl/en

Housing Anywherehttps://housinganywhere.com/

Kamer Nethttps://kamernet.nl/  __ Eπί πληρωμή

MVA | https://expats.mva.nl/

IamExpat: https://www.iamexpat.nl/housing/rentals

OnlyExpats

ExpatRentals

www.wimdu.nl
www.dutchhousing.nl
www.housingonline.nl www.huislijn.nl www.japp.nl Amsterdam Apartments Amstel Housing Amstelland Housing Amsterdam Housing B&S Rental Service boodtenhuis.com Comforthousing Dutch Housing HHPM Vastgoed beheer Holland Home Housing Online HTel Business Suites Inter Agency Holland Localhome.nl Perfect Housing Renthouse BV TVN Real Estate Housing Netherlands

Για τους φοιτητές στην Ολλανδία και δωμάτια

Kamernet.nl
Kamerburo.net
Studentenkamers.nl
Studentenkamer.nl

Τα links τα βρήκαμε έπειτα από δική μας έρευνα αλλά και το movetonetherlands.com

Μεσίτες

Amsterdammakelaars

Αγορά σπιτιού

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την αγορά σπιτιού στην Ολλανδία. Διαβάστε σε ένα άλλο άρθρο μας πληροφορίες για την αγορά σπιτιού.

Δάνειο για αγορά σπιτιού

Και επειδή πολλοί που θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι στην Ολλανδία δε διαθέτουν ολόκληρο το κεφάλαιο πρέπει να πάρουν δάνειο. Ετοιμάσαμε και για τα δάνεια αγοράς σπιτιού στην Ολλανδία ένα άρθρο. Διαβάστε εδώ:

Οι ερωτήσεις με τα σπίτια είναι πολλές. Στο SuperGreeks.EU απαντάμε στα ερωτήματα σας.

Θέλουμε την προσοχή σας με τα SCAM! Δε στέλνουμε χρήματα αν δε δούμε σπίτι και παραλάβουμε τα κλειδιά. Δυστυχώς αυτά τα κρούσματα είναι αρκετά συχνά στην Ολλανδία με τα σπίτια.

 

Author: supergreeks

Webinar

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!