Ψάχνεις σπίτι στην Ολλανδία; Όλα τα χρήσιμα Links

spitia-ollandia-enoikiasi

Και εμείς μπορεί! Και αν δε ψάχνουμε εμείς, ψάχνει κάποιος φίλος ή γνωστός μας.

Το πρόβλημα με την ενοικίαση σπιτιών στην Ολλανδία είναι τεράστιο και πολύ συχνά ακούμε σε διάφορες συζητήσεις ανθρώπους που αναζητάνε πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα. Γι αυτό το λόγο καταγράψαμε μερικές ιστοσελίδες που μπορείτε να βρείτε αγγελίες για σπίτια αλλά και χρήσιμες πληροφορίες ( Paid / Unpaid, English Language / Dutch Language ). Το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς.

Για όσους δυσκολεύονται να βρούνε σπίτι στην Ολλανδία το #SuperGreeks σας προτείνει:


* Ψάχνουμε σπίτια και σε διπλανά χωριά και πόλεις. Το τρένο μπορεί να μας εξυπηρετήσει και να εκμηδενίσουμε τις αποστάσεις.** Κοιτάμε τα App που σας παραθέτουμε στο άρθρο. *** Η λύση μεσίτη δεν είναι η ιδανική διότι μιλάμε για λεφτά στον αέρα.Για την παρούσα κατάσταση στην Ολλανδία όμως ίσως να είναι μια λύση σίγουρη. Ένας μεσίτης θεωρητικά μπορεί να σου βρει ένα σπίτι άμεσα, φθηνότερο απ΄ότι θα το ενοικίαζες μόνος σου και με αποτέλεσμα να κάνεις απόσβεση αρκετά γρήγορα σε βάθος χρόνου. ( Δε γνωρίζουμε κάποιον μεσίτη που να εμπιστευόμαστε για να μπορούμε να σας προτείνουμε, αλλά με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα τους βρεις όλους ) *** Αρκετοί νοικιάζουν τα σπίτια τους προσωρινά όταν πηγαίνουν διακοπές. Δεν είναι η λύση να το νοικιάσουμε εμείς αλλά ίσως έτσι κερδίζουμε χρόνο για να βρούμε σπίτι με την ησυχία μας. **** Απευθυνόμαστε σε ελληνικά pages και groups στο facebook ***** Ψάχνουμε γενικά στο facebook και παρακολουθούμε γκρουπάκια όπως “rent a house in Leiden, Amsterdam” κτλ. ***** Για τους φοιτητές: Κοιτάτε από πολύ νωρίς για σπίτι και κάνουμε αίτηση από την αρχή. Οι εστίες είναι μια καλή λύση για έναν φοιτητή.

Pararius | https://www.pararius.com/english/

Funda | https://www.funda.nl/en/

Marktplaats | https://www.marktplaats.nl/

HuurWoningen | https://www.huurwoningen.nl/

Expatica | https://www.expatica.com/nl/find-a-house

Expat Rentals | https://www.expatrentals.eu/country/netherlands/all

Direct Wonen | https://directwonen.nl/en

Housing Anywherehttps://housinganywhere.com/

Kamer Nethttps://kamernet.nl/  __ Eπί πληρωμή

MVA | https://expats.mva.nl/

IamExpat: https://www.iamexpat.nl/housing/rentals

OnlyExpats

ExpatRentals

Περισσότερα Link για ενοικίαση και αγορά σπιτιού στις κάτω χώρες

www.wimdu.nl
www.dutchhousing.nl
www.housingonline.nl www.huislijn.nl www.japp.nl Amsterdam Apartments Amstel Housing Amstelland Housing Amsterdam Housing B&S Rental Service boodtenhuis.com Comforthousing Dutch Housing HHPM Vastgoed beheer Holland Home Housing Online HTel Business Suites Inter Agency Holland Localhome.nl Perfect Housing Renthouse BV TVN Real Estate Housing Netherlands

Για τους φοιτητές στην Ολλανδία και δωμάτια

Kamernet.nl
Kamerburo.net
Studentenkamers.nl
Studentenkamer.nl

Τα links τα βρήκαμε έπειτα από δική μας έρευνα αλλά και το movetonetherlands.com

Μεσίτες

Amsterdammakelaars

Γράψτε στα σχόλια του άρθρου περισσότερα link που γνωρίζετε εσείς. Πείτε μας για την εμπειρία σας ώστε να τη διαβάσουν άπαντες που ψάχνουν ή θα ψάξουν στο μέλλον για σπίτι στην Ολλανδία. Πείτε μας τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψάχνουμε για σπίτι. Δώστε μας περισσότερες λύσεις. Με τα σχόλια κάτω στα άρθρα βοηθάμε τους συνανθρώπους μας με το πολύ δύσκολο ζήτημα “σπίτι”!

Θέλουμε την προσοχή σας με τα SCAM! Δε στέλνουμε χρήματα αν δε δούμε σπίτι και παραλάβουμε τα κλειδιά. Δυστυχώς αυτά τα κρούσματα απατεωνιάς είναι αρκετά συχνά στην Ολλανδία με τα σπίτια.

* H λίστα θα ανανεώνεται με κάθε νέα ιστοσελίδα που θα ανακαλύπτουμε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks