Ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης φοιτητών στην Ολλανδία

Το AntiLoneliness, το γραφείο ψυχολογων στο Λάιντεν και τη Χάγη, ξεκινάει ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης φοιτητών. Μεσα σε αυτή την ομάδα, οι φοιτητές λαμβάνουν υποστήριξη ώστε να αντιμετωπίζουν το άγχος των εξετάσεων, να κάνουν σωστή διαχείριση χρόνου, να μη νιώθουν μόνοι εδώ στην ξενιτιά, να αποκτουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και να δημιουργούν καλύτερες σχέσεις.
Ταυτόχρονα μέσα στην ομάδα δίνεται οι δυνατότητα στους φοιτητές να επεκτείνουν το κοινωνικό τους δίκτυο και μέσα από τις εμπειρίες των άλλων να σχετιστουν και να βοηθηθουν.

Είναι ανησυχητικό πόσοι φοιτητές αναζητουν θεραπεία, και ακόμα πιο ανησυχητικό πόσους φοιτητές ακούμε με βαριά κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας.

Αυτό το γκρουπ είναι μόνο για φοιτητές (ξεχωριστο γκρουπ για μαθητές), και η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή (15 ευρώ) γιατί η ομάδα του AntiLoneliness θέλει πραγματικά να τους βοηθησει.
Για πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.antiloneliness.com/international-student-support-group.html ή στείλτε τους στο info@antiloneliness.com. Είναι χαρά τους να βοηθούν.

😊

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks
για να ενημερωνόμαστε για τον COVID-19,το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία, στην ελληνική γλώσσα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Το απογευματινό σου SuperGreek e-mail Κάθε απόγευμα θα σου στέλνουμε ένα email με πληροφορίες για την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.