Αύξηση των πωλήσεων στις κάρτες μουσείων στο Βέλγιο – όλες οι πληροφορίες

Oι SuperGreeks σας έχουν προτείνει να αγοράσετε την κάρτα για τα μουσεία στο Βέλγιο από το 2019.

Αξίζει, γιατί με ελάχιστα χρήματα έχετε πρόσβαση σε πολλά καλά μουσεία. Στα καλύτερα μουσεία στο Βέλγιο εκ των οποίων κάποια είναι παγκοσμίου φήμης.

Τα μουσεία στο Βέλγιο τις περισσότερες φορές είναι διαδραστικά και άλλες απλά έχουν σπουδαία έργα τέχνης. Φιλοξενούν πάρα πολλές σημαντικές εκθέσεις κάθε χρόνο και προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Το Museum Pass, η συνδρομή για επίσκεψη σε περισσότερα από 200 βελγικά μουσεία, χρησιμοποιήθηκε περίπου 500.000 φορές το 2021 και απέφερε έσοδα σχεδόν 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε η συνεταιριστική εταιρεία MuseumPASSmusées.

Τα στοιχεία δείχνουν αύξηση 60% σε σύγκριση με το 2020, ενώ τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 65%. Σχεδόν 90.000 κάρτες για μουσεία πουλήθηκαν το 2021, περισσότερο από 50% περισσότερες από το 2020.

Το 2021, εντάχθηκαν 26 νέα μουσεία, συμπεριλαμβανομένων των Toy Museum, Hendrik Conscience Heritage Library και Tournai Archaeology Museum, ανεβάζοντας τον αριθμό των συνεργαζόμενων μουσείων σε 211.

Μετά από ένα χρόνο που σημαδεύτηκε από την πανδημία Covid-19 και δύο υποχρεωτικά lockdown, τα μουσεία σημείωσαν προσεκτικά πρόοδο το 2021, επισημαίνει η εταιρεία. Τα μουσεία μπόρεσαν να παραμείνουν ανοιχτά όλο το χρόνο, ιδίως χάρη σε μια σειρά μέτρων ασφαλείας.

Τα μουσεία στο Βέλγιο δωρεάν με συνδρομή 59 ευρώ

Το μουσειακό πάσο κυκλοφόρησε το 2018. Με τιμή 59 € ετησίως, παρέχει δωρεάν πρόσβαση στα μουσεία και δωρεάν ή μειωμένη είσοδο στις προσωρινές εκθέσεις τους.

Φανταστείτε όταν κάναμε το αντίστοιχο άρθρο για την κάρτα μουσείων στο Βέλγιο είχε μόνο 100 μουσεία. Πλέον αριθμούνται περισσότερα από 200 σε όλη τη χώρα.

Αξίζει, τι λες;

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks