Ολλανδία: Το Κρατικό Μουσείο του Άμστερνταμ είναι το πρώτο που καθιστά τις μάσκες υποχρεωτικές

rijksmuseum-ολλανδία-μουσείο

Το Κρατικό Μουσείο στο Άμστερνταμ (Rijksmuseum) είναι το πρώτο Μουσείο στην Ολλανδία που καθιστά τη χρήση μάσκας στο εσωτερικό του, υποχρεωτική.

Στο πλαίσιο αυτό όλοι οι επισκέπτες άνω των 13 ετών που θα μπουν στο μουσείο από σήμερα θα πρέπει να καλύψουν τη μύτη και το στόμα τους με τη μάσκα προσώπου. 

μαθήματα-ολλανδικά-φροντιστήριο
Φροντιστήριο Ολλανδικών στο Λέιντεν

Χωρίς αυστηρότητα την πρώτη εβδομάδα

Η διοίκηση του Μουσείου δεν θα είναι είναι ιδιαίτερα αυστηρή στην επιβολή του κανόνα κατά την πρώτη εβδομάδα, ώστε να δώσει σε όλους την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την οδηγία, όπως τόνισε εκπρόσωπος του φορέα.  

Εντός του κτιρίου δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα, πρόσθεσε. “Η επίσκεψη τώρα, είναι πολύ ασφαλής και σχετικά ήσυχη. Ο αριθμός των επισκεπτών έχει μειωθεί κατά πολύ την τελευταία περίοδο: πριν τον κορονοϊό είχαμε 8 με 10 χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε μόλις 1.700 σε μια μέρα”. 

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένου και αυτό της χρήσης μάσκας προσώπου σε όλα τα καταστήματα του Άμστερνταμ, τη Χάγη και το Ρότερνταμ. Οι τρεις πόλεις και το Αϊντχόβεν, αποφάσισαν να το προχωρήσουν περαιτέρω και να συμβουλεύουν επειγόντως για τη χρήση μάσκας σε όλους τους δημόσιους εσωτερικούς χώρους. 

κρασιά-ολλανδία-eshop
Στην Oenopolis βρίσκουμε μια εξαιρετική ποικιλία κρασιών και μια σειρά από ποιοτικά ελληνικά προιόντα που μπορούν να συνοδευτούν αρμονικά με το κρασί μας.

Διαβάστε για το Rijksmuseum στο Άμστερνταμ εδώ:

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks