Νέα σεμινάρια από την Ελένη Πρίφτη και το Iasis Health Coaching για τη διατροφή μας, για την υγεία μας

health-coaching-σεμινάρια

Το Iasis Health Coaching διοργανώνει 3 σεμινάρια που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων θεμάτων που αφορούν κυρίως τη διατροφή μας.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2022, 09.00-11.00 CET, 10.00-12.00 ώρα Ελλάδος

Τίτλος σεμιναρίου: Τι ακριβώς ορίζεται ως υγιεινή διατροφή;

Σε αυτό το σεμινάριο θα επικεντρωθούμε στο τι ακριβώς είναι η υγιεινή διατροφή, θα μάθουμε πώς μπορούμε να αξιολογήσουμε το τωρινό διατροφικό μας πλάνο και θα δούμε με ποια βήματα μπορούμε να το βελτιώσουμε ουσιαστικά. Θα μιλήσουμε για το ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει η παμφαγική διατροφή για να θεωρείται υγιεινή, αλλά και για τις παγίδες που οδηγούν την φυτοφαγική διατροφή να χάνει πολλά από τα οφέλη της.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, 2022, 09.00-11.00 CET, 10.00-12.00 ώρα Ελλάδος

Τίτλος σεμιναρίου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την ζάχαρη

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την κατανάλωση ζάχαρης. Θα μιλήσουμε για τα τρόφιμα που έχουν “κρυμμένη” ζάχαρη και πώς μπορούμε να την αναγνωρίσουμε, θα μάθουμε τα διαφορετικά της ονόματα και πώς αυτά χρησιμοποιούνται για να μας παραπλανήσουν, θα μάθουμε τι λένε οι επίσημες συστάσεις και πώς μπορούμε να αξιολογήσουμε αν τρώμε λίγη ή πολλή ζάχαρη, θα μιλήσουμε για την επίδρασή της στην υγεία μας με έμφαση στην πρόσληψη βάρους και τέλος θα μάθουμε πώς μπορούμε να μειώσουμε την επίδραση της ζάχαρης στην υγεία μας, όταν την καταναλώνουμε και ποια γλυκά μπορούμε να καταναλώνουμε χωρίς να υποσκάπτουμε την υγεία μας.

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022, 09.00-11.00 CET, 10.00-12.00 ώρα Ελλάδος

Τίτλος σεμιναρίου: Παιδική παχυσαρκία. Ξεπερνώντας το στίγμα, αναγνωρίζοντας την κανονικοποίηση και προωθώντας την κοινωνική αλλαγή, με σεβασμό και αγάπη προς το παιδί.

το σεμινάριο αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια νέα, ολιστική οπτική της παιδικής παχυσαρκίας, μιλώντας για όλες της τις διαστάσεις (βιοχημικές, κοινωνικές, ψυχολογικές). Ευελπιστούμε, μέσα σε αυτές τις δύο ώρες να ρίξουμε φως στις πιο σκοτεινές πλευρές αυτού του μείζονος προβλήματος, αναδεικνύοντας το γιατί όλες οι σύγχρονες κοινωνίες αποτυγχάνουν σήμερα να αναχαιτίσουν την δραματική αύξηση του αριθμού των παιδιών που υποφέρουν από το αυξημένο τους βάρος και τις συνέπειές του στην ψυχοσωματική τους υγεία. Μαζί μας θα έχουμε την Άσπα Κανδύλη, που μέσα από την ακαδημαϊκή και επαγγελματική της εμπειρία, θα μας βοηθήσει να δούμε αυτές τις διαστάσεις μέσα από τα μάτια του παιδιού, ώστε να γίνει ο καθένας από εμάς μέρος της απαιτούμενης κοινωνικής επανάστασης που θα είναι μια ασπίδα ουσιαστικής προστασίας του σώματος και της ψυχής των παιδιών μας.

Για την εγγραφή σας σε ένα ή περισσότερα σεμινάρια, μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω WhatsApp ή/και Viber στο 0031650561521.

Aν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ανακοινώσεις για τα σεμινάρια στα ελληνικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην ελληνική email list στέλνοντάς μου email στα ελληνικά 

Περισσότερες πληροφορίες για το Iasis Health Coaching μπορείς να βρεις στο δίκτυο των SuperGreeks Διάβασε και το SuperTalk μας με την Ελένη Πρίφτη, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης IASIS Health Coaching

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks