Ολλανδία: 40.000 skaters στο νοσοκομείο

ice-skating-τραυματίες-ολλανδία

Σπασμένοι καρποί, γοφοί και ώμοι. Τουλάχιστον 40.000 skaters έφεραν τραυματισμούς, μετά από πτώσεις στον πάγο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αυτό το γεγονός γνωστοποιήθηκε μετά από μια απογραφή της Ολλανδικής Ένωσης Χειρουργών (NVT) σε είκοσι νοσοκομεία

Έλλειψη υλικών

Πολλά κατάγματα αντιμετωπίστηκαν προσωρινά με γύψο, αλλά χιλιάδες άτομα έπρεπε να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Οι πιο συνηθισμένοι τραυματισμοί ήταν: Σπασμένοι καρποί, γοφοί και ώμοι.

Το Σάββατο και την Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν πέντε έως δέκα φορές περισσότερες επεμβάσεις ανά νοσοκομείο από το μέσο όρο ενός συνηθισμένου σαββατοκύριακου, χωρίς φυσικό πάγο. Σε ορισμένα νοσοκομεία, τα περιστατικά με σπασμένο ισχίο ήταν τόσο πολλά, που τα υλικά εξαντλήθηκαν.

Αναβάθμιση

Τα περισσότερα νοσοκομεία είχαν προετοιμαστεί για το πλήθος των ασθενών, εφοδιάζοντας τα επείγοντα περιστατικά με επιπλέον γιατρούς και νοσοκόμες, και χειρουργούς. Επίσης, σχεδόν όλα τα αναφερόμενα νοσοκομεία είχαν αυξήσει τη λειτουργική τους ικανότητα, ανοίγοντας επιπλέον χώρους χειρουργείου. Μεταξύ άλλων, οι χειρουργοί και οι αναισθησιολόγοι εργάστηκαν σε διπλές βάρδιες.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks